Kleine campings op Terschelling

  • Camping met <60 staanplaatsen
  • Geniet van rust en ruimte in de natuur
  • Speciaal door de ANWB geselecteerd

Kleine campings op Terschelling

2 personen
68 campings gevonden

Uitwaaien aan de kust bij een kleine camping op Terschelling

Op een kleine camping op Terschelling geniet je van rust, ruimte en het eilandleven. Verblijf te midden van een schitterende natuurrijke omgevingen in bossen, duinen of aan de kust. Met kilometerslange zandstranden en fietsroutes overal op het eiland hoef je je hier zeker niet te vervelen.

Een vakantie vol rust en natuur

Vermijd het massatoerisme en geniet van een rustige vakantie op een kleine camping op Terschelling. De zee is altijd dichtbij, waardoor je in slaap valt bij het ruisen van de zee en overdag een frisse duik neemt. Hier vind je geen zwembaden of grootschalige animatieteams, maar natuur en ruimte. Dat betekent lekker uitwaaien aan de kust, wandelen in de duinen, ontbijten in een strandpaviljoen of wadlopen met de kinderen.

Bezienswaardigheden op het eiland

Vanuit de kleine campings op Terschelling doe je diverse bezienswaardigheden op het eiland aan. Zo bezoek je Museum ’t Behouden Huys met exposities over de geschiedenis en cultuur van Terschelling en de zeevaart. In Landbouwmuseum Het Hooivak, dat gevestigd is in een boerderij uit 1889, maak je boter, maal je graan, doe je oud-Hollandse spelletjes en bezoek je de kinderboerderij met kippenvilla en konijnenheuvel. Het hoogste punt van Terschelling is Kaapsduin, waar een zendhuisje uit de Tweede Wereldoorlog staat. De vuurtoren Brandaris is een herkenningspunt op het eiland en als oudste vuurtoren van heel Nederland zeker een bezoek waard.