Campings met grote staanplaatsen in Nederland

  • Altijd de ruimte die je nodig hebt
  • Makkelijk de 1,5 meter te hanteren!
  • De gezelligheid van de camping maar met voldoende privacy

Grote staanplaatsen in Nederland

2 personen
129 campings gevonden

Campings met grote staanplaatsen in Nederland

Een grote staanplaats: nog meer vrijheid op de camping!

Kamperen in Nederland betekent voor veel mensen; openlucht, vrijheid, natuur en vooral groen! Als je daar nog meer van wilt kunnen genieten dan is een ruime staanplaats in Nederland wel zo fijn. Wij denken dat je op een grote staanplaats optimaal kunt genieten.

Prettig voor jou. Maar ook voor de kinderen.

Het is toch prettig als je op je grote staanplaats meer kwijt kan dan alleen je auto, tent of caravan. Een speeltapijt voor de kinderen, een kinderbadje, verstoppertje of tikkertje kunnen spelen? Dat kan dan gewoon voor de tent! Natuurlijk kan je dan ook jezelf verwennen door zelf lekker languit kan genieten van de zon in Nederland. Op een grote kampeerplaats heb je daar alle ruimte voor.

Wat is de grootste staanplaats?

Sommige campings hebben zelfs veel grotere plaatsen dan 100m2. En als je bovendien de maat van je kampeeruitrusting doorgeeft houdt de camping in Nederland daar bij de planning veelal rekening mee.

De ANWB Eropuit app

Iedereen die er graag op uit gaat in Nederland vindt in deze app volop inspiratie en tips. Voor fietsroutes, exclusieve ledenvoordelen op uitjes, theaterproducties, stedentrips en meer. Inclusief handige opties om pech of diefstal te melden. Download de app hier.