SVR Campings in Nederland

  • Stichting Vrije Recreatie campings
  • Campings midden in de natuur

SVR Campings in Nederland

Wissen
2 personen
55 campings gevonden

Rustiek kamperen bij SVR campings in Nederland

Heb je al eens gedacht aan kamperen bij de boer? Kies dan voor een SVR camping in Nederland. Vier je vakantie ver van alle drukte en leg de tablet even opzij. Neem eens een paar weken buitentijd in plaats van schermtijd. Bij de Stichting Vrije Recreatie zijn ongeveer 1.200 boerencampings aangesloten, ruime keuze dus.

Midden in de natuur

De SVR campings in Nederland vind je op de mooiste plekjes. Je zet je tent op het veld van een boer en hebt het gevoel dat je midden in de natuur staat. Geniet van het weidse uitzicht over de velden of het heuvellandschap. Ga naar een camping met het bos op loopafstand van je caravan of te midden van mooie fietsroutes.

Je hebt geen kind aan ze

Voor de kids is een boerencamping een grote belevenis en op de meeste SVR campings in Nederland vinden kinderen genoeg ruimte om te spelen. Door de kleinschaligheid maken ze zo nieuwe vriendjes. In een vakantie op een boerencamping ervaren ze andere dingen dan thuis. De hele dag ravotten ze lekker buiten en helpen de boer op het land. Een tochtje met de tractor zit er altijd wel in. Ga samen fruit plukken en snoep tussendoor wat van de zoete vruchten. Op de boerderij zijn tevens dieren om te knuffelen. En misschien vind je wel kalfjes om te voeren of een pony waarmee je een toertochtje over de camping maakt. Neem de laarzen maar mee; dit wordt genieten.

Weg van het massatoerisme

Op een SVR camping in Nederland geniet je met volle teugen van het buitenleven. Een boerencamping is kleinschalig, rustig en gezellig. Je vindt hier geen massatoerisme en alle kleine dingen worden gewaardeerd. Je geniet van een geweldige vakantie, in een vriendelijke en rustige omgeving met respect voor mens en dier. De kids mogen gewoon hun gang gaan en er heerst nog echt het ons-kent-onsgevoel. De kinderen zijn veilig, beleven de tijd van hun leven en jij kunt rustig ontspannen en genieten van je vrije dagen.

Gastvrijheid van het boerenland

Kampeer je op een SVR camping in Nederland, dan rijd je in een paar uur naar je bestemming, en toch voelt het alsof je er helemaal uit bent. De boer en boerin verwelkomen je graag met een lekker kopje koffie of thee. Een goed gesprek of informatie verschaffen over de omgeving is voor hen een kleine moeite, en jij leert meer over het boerenbedrijf en de omgeving. Ze verkopen meestal ook lokale producten en groenten van eigen land in een klein winkeltje aan huis. Welkom op het platteland.