Campings op de Veluwe met zwembad

  • Alle ingrediënten voor een verkoelende vakantie
  • Waterpret voor zowel jong als oud
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Campings op de Veluwe met zwembad

2 personen
75 campings gevonden
<
1
2
3
4
...
>

Helemaal tot rust komen op de camping op de Veluwe met zwembad

Vier je vakantie op de camping op de Veluwe met zwembad, dan kom je even helemaal tot rust. De kids vermaken zich dagenlang in het water, terwijl jij aan de zwembadrand of bij de tent geniet van een moment voor jezelf. Maar ook in de regio is er meer dan genoeg te beleven. Maak gebruik van de gratis Witte Fiets, wandel uren achter elkaar zonder iemand tegen te komen en geniet van een leuke picknick bij een meertje. In de Veluwe beleven zowel jong als oud een onvergetelijke tijd.

Spot wild op de Veluwe

Tijdens een vakantie op de camping op de Veluwe met zwembad ben je binnen de kortste keren in het nationale park. Dit park biedt leefruimte aan een breed scala aan dieren. Tijdens een wandeling of fietstocht kan je zomaar een hert, zwijn, moeflon of ree tegenkomen. Ontdek het gevarieerde landschap en geniet van een welverdiende pauze in het bos, de heide, het stuifzand of bij de grassteppen.

Kunst bekijken doe je in het Kröller-Müller Museum

Het Kröller-Müller Museum geniet tegenwoordig wereldwijd bekendheid, onder andere vanwege de op één na grootste collectie Van Goghs ter wereld. De basiscollectie werd bijeen gebracht door Helene Kröller-Müller, maar het aanbod is altijd actueel. Breng ook zeker een bezoek aan de beeldentuin; hier bekijk je topkunst tegen een natuurlijk en weelderig decor. Even bijkomen na een dag vol indrukken? Dan geniet je even na op een van de campings op de Veluwe met zwembad.

Bezoek tal van leuke highlights

Naast het Kröller-Müller Museum zijn er nog talrijke andere highlights die je zeker niet mag missen. De kids beleven een geweldige tijd in pretpark Julianatoren. Trotseer ruim zestig attracties en maak leuke vakantiefoto’s. Daarnaast bezoek je dicht bij de camping met zwembad op de Veluwe een grote variatie aan apensoorten uit de hele wereld in de Apenheul in Apeldoorn. Hier leven maar liefst 300 apen, waarvan meer dan de helft los tussen de bezoekers rondloopt. Je komt overal in het park handige tips tegen om de beestjes in de bomen te kunnen spotten. Ook leren de kids alles over deze bijzondere dieren tijdens speciale presentaties van dierverzorgers.