Campings in Zeeland met zwembad en glijbaan

  • De kids roetsjen naar beneden op de mooiste waterglijbanen
  • Ook papa en mama vermaken zullen zich prima vermaken
  • Populaire campings, dus reserveer snel

Campings in Zeeland met zwembad en glijbaan

Wissen
2 personen
10 campings gevonden
<
1
>

Een geslaagde vakantie in eigen land op een camping in Zeeland met zwembad en glijbaan

Zeeland is populair bij gezinnen met kinderen. Geen wonder, met het strand zo dichtbij! Er zijn dan ook veel campings in Zeeland met zwembad en glijbaan. Daarnaast bieden de campings vaak afwisselende animatie en leuke speeltuinen.

Kindvriendelijke campings met eindeloze waterpret

Hoewel het strand vlakbij is, gaat er niets boven een zwembad met glijbaan op de camping. Neem met zijn allen een duik in het bad, of kijk toe vanuit het bubbelbad terwijl de kinderen omlaag roetsjen. Met kleine kinderen geniet je van het peuterbad, vaak voorzien van een aantal waterattracties voor de allerkleinsten. Er zijn tal van mogelijkheden in Zeeland: van zwembad met peuterbad en familieglijbaan tot waterpark met piratenschip en spraypark.

Activiteiten tijdens de vakantie in Zeeland

Kampeer op een camping in Zeeland met zwembad en glijbaan aan de Zeeuwse kust, de Oosterschelde of bij Domburg. Geniet, naast de dagelijkse waterpret in het zwembad of waterpark, van wandelingen over het strand waarbij je lekker uitwaait. Leer meer over de historie in het Watersnood Museum, maak een rondvaart over de Oosterschelde of bezoek de dierentuin Berkenhof Tropical Zoo. In steden zoals Middelburg en Vlissingen bekijk je bezienswaardigheden en ga je lekker een middagje shoppen.

  • Sorteer
  • Kaart
  • Filter