Kleine campings in Noordwijk

  • Camping met <60 staanplaatsen
  • Geniet van rust en ruimte in de natuur
  • Speciaal door de ANWB geselecteerd

Kleine campings in Noordwijk

2 personen
1 campings gevonden
<
1
>

Een heerlijke vakantie in eigen land op een kleine camping in Noordwijk

Zoek je tijdens je vakantie graag de zee op, maar heb je geen zin in een hele lange reis en massatoerisme? Dan is een kleine camping in Noordwijk je ideale vakantiebestemming. Noordwijk is een schitterende badplaats en op een kleine camping heb je veel minder last van grote hordes toeristen. Op deze themapagina staan alle kleine en overzichtelijke campings in de regio Noordwijk voor je weergegeven.

Genieten tijdens een strandvakantie

Vrijwel iedereen die wel eens vakantie aan zee heeft gevierd, zal beamen hoe magisch het zeewater is. De krijsende meeuwen, het geruis van de zee en de zilte zeelucht; een strandwandeling in de avond is bijna garantie op een goede nachtrust. Noordwijk heeft een schitterend strand, maar het ligt ook in de buurt van andere badplaatsen die zeker de moeite waard zijn, bijvoorbeeld het strand van Scheveningen.

Activiteiten in de buurt van Noordwijk

De omgeving van Noordwijk heeft je veel te bieden. De kleine camping in Noordwijk is een goede uitvalbasis voor de mooiste wandel- en fietsroutes. Fiets bijvoorbeeld de bloemenroute bij Noordwijk, Noordwijkerhout en Lisse. Een bezoek aan de Space Expo is een leerzaam uitje voor jong en oud. Je ziet en leert hier van alles over de ruimte en je mag zelfs een echte meteoriet aanraken.