ANWB Kampeerkaart CKE

  • Korting op duizenden campings
  • Vervangend legitimatiebewijs
  • Gratis WA-Verzekering

Meer informatie

ANWB Kampeerkaart CKE

2 personen
6 campings gevonden
<
1
>

Meer informatie over de ANWB Kampeerkaart CKE

Profiteer van kortingen bij CKE-campings

De echte kampeerliefhebbers weten als geen ander hoe prettig het is om over de ANWB Kampeerkaart CKE (Camping Key Europe) te beschikken. Met deze kaart profiteer je niet alleen van extra kortingen bij CKE-campings, de kaart dient zelfs als vervangend legitimatiebewijs dienen. Bovendien profiteer je doorlopend van verschillende exclusieve deals en fraaie aanbiedingen op aantrekkelijke kampeergadgets. De ANWB Kampeerkaart CKE is daarmee de meest complete kampeerkaart van heel Europa. En dat voor slechts € 12,95 per jaar!

Geniet van veel voordeel

Dankzij de ANWB Kampeerkaart CKE geniet je al snel van flink veel voordeel op je kampeerverblijf. Denk bijvoorbeeld aan vaste lage tarieven in het voor- en naseizoen, of een mooi kortingspercentage op de CKE-campings gedurende het hoogseizoen. Op deze pagina vind je alle campings waar je met de ANWB Kampeerkaart CKE-korting krijgt. Let wel op tijdens het boeken dat de hoogte van de korting maar ook de periode waarin de korting geldt, per camping verschilt.

ANWB Kampeerkaart CKE als vervangend legitimatiebewijs

Niet alleen biedt de ANWB Kampeerkaart CKE veel korting, ook zijn er talloze andere voordelen. Zo geldt de kaart bij de aangesloten campings als vervangend legitimatiebewijs. Hierdoor kun je jouw paspoort of ID-kaart veilig op zak houden. In sommige landen worden campings echter door de overheid verplicht gesteld een wettelijk legitimatiebewijs in te nemen (zoals Kroatië en Italië). In zo’n geval kun je de kaart niet gebruiken als vervangend legitimatiebewijs bij de camping. Informeer daarom voordat je op reis gaat bij de camping, of het gebruik van de ANWB Kampeerkaart CKE als vervangende legitimatie mogelijk is.