In het Groen campings

  • Kleine campings of accommodaties, in het groen, op het platteland of bij de boer
  • Je vindt er rust en aandacht, maar er is ook altijd wat te doen
  • Ideale bestemming voor een weekend weg, tussenstop of lange vakantie
  • Alleen, met z’n tweeën, met de kinderen of in groepsverband: In het Groen is er voor iedereen
  • In Nederland én in enkele andere landen in Europa

In het Groen campings

2 personen
313 campings gevonden
<
1
2
3
4
...
>

Beleef het samen in het groen

Het buitenleven heeft zoveel te bieden! Wat denk je van de geur van vers gemaaid gras, uren luisteren naar de stilte en genieten van een prachtige sterrenhemel? Geniet van een ontbijtje met producten uit de regio, wandel door uitgestrekte natuurgebieden of ga samen met de kinderen op ontdekkingstocht op de boerderij. Voeg daar persoonlijke aandacht en gastvrijheid van onze gastheren en -vrouwen aan toe en je vakantie in het is compleet.

Geniet onbezorgd

Eindeloze bossen, brede zandstranden, indrukwekkende zandverstuivingen en paarse heidevelden: de natuur laat je ontspannen! Het aanbod van In het Groen bestaat enkel uit kleine campings en kleinschalige accommodaties. Deze zijn gevestigd bij of in de buurt van natuurgebieden. Voor rust en ruimte boek je een vakantie in het groen.

Je ervaart het

In de buurt van de campings en accommodaties van In het Groen is er altijd iets te doen. Bezoek charmante dorpen en gezellige steden in de buurt of ontdek de natuur te voet, per fiets of vanaf het water. Natuurlijk wordt er ook aan de kleintjes gedacht. Leer over het boerenleven, knuffel met boerderijdieren, ga op avontuur tijdens een spannende speurtocht of bouw samen hutten van takken in het bos. Verzamel herinneringen in het groen.

In het Groen is er voor iedereen

Alleen, met z’n tweeën, met de kinderen of in groepsverband: In het Groen is er voor iedereen. Vanwege het gevarieerde aanbod van kleine campings, vakantiehuizen, Bed & Breakfasts en groepsaccommodaties vind je er altijd een verblijf dat bij je wensen past.

In het Groen is onderdeel van de vereniging Vekabo. Vekabo staat voor Vereniging Kampeerboeren en heeft onlangs haar naam veranderd naar In het Groen.