Kindvriendelijke campings aan de Belgische Kust

  • De leukste campings voor kinderen
  • Met zwembad, speeltuin en animatie
  • Gekozen door de ANWB Inspectiekids

Kindvriendelijke campings aan de Belgische Kust

2 personen
0 campings gevonden
Er zijn geen campings gevonden die voldoen aan je zoekcriteria. Wijzig de zoekfilters om verder te zoeken.

Lekker uitwaaien op een kindvriendelijke camping aan de Belgische kust

Als je op een kindvriendelijke camping aan de Belgische kust verblijft, valt er genoeg te beleven met het hele gezin zonder dat je dagen in de auto hoeft te zitten voor de vakantie. Geniet met de kids van de lange zandstranden, gezellige boulevards en leuke kinderactiviteiten op de camping.

Strandvakantie in de buurt

De Belgische kust is ongeveer 67 kilometer lang en bevat veel fijne zandstranden. Als je op een kindvriendelijke camping aan de Belgische kust verblijft, loop je meestal zo het strand op. Kies bijvoorbeeld voor een camping in Knokke en geniet van de luxe strandtentjes of ga naar het gezellige Blankenberge. Neem een frisse duik in de Noordzee, bouw samen een zandkasteel of ga picknicken op het strand.

Gezinsuitjes in de buurt

Niet alleen het strand is leuk voor kinderen, ook in de omgeving onderneem je leuke uitjes met het hele gezin. Zo ligt het goed bereikbare pretpark Plopsaland vlak bij de Vlaamse kust. Duik in de wereld van het Belgische Studio 100 en ga met z'n allen in de engste achtbaan, loop door de Doorloopweide en eet een zoete suikerspin. Seafront is naast een leuk ook zeer leerzaam themapark voor gezinnen waar je op een speelse manier alles leert over de zee en de zeevaart.