Campings aan zee in België

  • Campings die direct aan zee gelegen zijn
  • Voor liefhebbers van strand, zee & zon
  • Populaire campings, dus reserveer snel

Campings aan zee België

Landen
België
X
Zwemmen
Zee met strand
X
Wissen

6 campings gevonden

<
1
>

Zon en strand op een camping aan zee in België

Je hoeft niet ver van huis om van het strand te genieten, want dat doe je ook op een camping aan zee in België. Veel van deze campings hebben direct toegang tot de Belgische kust, zodat jij op ieder moment van de dag van het water geniet. Je kunt kiezen uit rustige natuurcampings met veel ruimte en stilte, maar er zijn in de regio ook bruisende gezinscampings te vinden. Hier geniet je van de frisse bries, terwijl je comfortabel in je eigen caravan, tent of camper verblijft.

Sfeervolle kustplaatsjes

Na een dag op het strand beleef je de leukste momenten in een van de vele plaatsjes langs de Belgische kust, met De Haan als de grootste attractie. Dit dorpje is rijk aan historische panden en heeft een mooie pier om over te wandelen. In Knokke strijk je neer bij een van de vele casino's om onder het genot van champagne over het strand uit te kijken.

Vermaak aan zee

Boek je een camping aan zee in België, dan zit je dankzij de fijne sportveldjes op deze campings nooit stil. Neem je voetbal mee of daag de rest van het gezin uit voor potjes badminton. Op enkele gezinscampings is een animatieteam aanwezig en sommige hebben zelfs een eigen zwembad. De kinderen klimmen en duikelen de hele dag in de grote speeltuin en komen dus niets tekort.

Fiets en wandel in de omgeving

Je maakt prachtige wandelingen langs de Belgische kust, bijvoorbeeld bij natuurreservaat De Doornpanne. Hier vind je een duin met een hoogte van maar liefst 33 meter, ideaal voor wie een uitdaging zoekt. Wandel ook eens langs de groene visvijver van Oostende, of maak een fietstocht door De Duinbossen tussen De Haan en Wenduine.

  • Sorteer
  • Kaart
  • Filter