Vakantiehuizen in België

  • Grootste overzicht van vakantiehuisjes
  • Verschillende soorten huuraccommodaties
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Vakantiehuizen in België

2 personen
23 campings gevonden

Vakantiehuis België: op vakantie dicht bij huis

Toe aan vakantie, maar geen zin om ver te rijden of vliegen? Dan is een vakantiehuis in België een prima keuze! Dit land is van alle markten thuis, want je vertoeft in een mooie stad, aan de kust of in een mooi vakantiehuis in de Belgische Ardennen. Bovendien zijn alle ingrediënten aanwezig voor een topvakantie waarbij bourgondisch genieten de boventoon voert. Want natuurlijk geniet je van een Belgisch biertje of overheerlijke Vlaamse friet.

Verleg je grenzen in de Ardennen

De Belgische Ardennen zijn een perfecte bestemming voor sportieve en actieve vakantiegangers. Huur een kano en maak kennis met de kronkelende rivieren en uitdagende stromingen. Stap je liever op de mountainbike of beoefen je liever een andere sportieve activiteit? De heuvelachtige omgeving biedt meer dan genoeg mogelijkheden voor mountainbikers, klimmers en wandelaars. Sportief genoeg geweest? Geniet van een hapje en een drankje in Namen.

Maak je hoofd leeg op het strand

Een vakantie aan de Belgische kust is heerlijk als je behoefte hebt aan zon, zee en strand. Bovendien is het een goede methode om je hoofd leeg te maken. Bekende badplaatsen zoals Blankenberge, Zoutelande en Oostende bieden allerlei mogelijkheden om dit te realiseren. Overdag vertoef je op het strand en 's avonds plof je neer op een van de vele strandpaviljoens. Tot in de late uurtjes geniet je er van wijn en koud bier.

Verwonder je in de Hoge Venen

Geniet je graag van de natuur tijdens je verblijf in een vakantiehuis in België? Laat je verrassen door de schoonheid van de Hoge Venen. Het gebied grenst aan Duitsland, Nederland en Luxemburg en heeft een natuurpark wat deels in de Eifel en deels in de Ardennen ligt. In het gebied vindt veel veenvorming plaats en in de winter kun je er zelfs langlaufen. Tijdens de andere seizoenen is het heerlijk om hier te wandelen en de stilte op te zoeken.

Ontdek het magische Heuvelland

Heuvelland is een ander divers natuurgebied en ligt vlak bij de Franse grens. Het heuvelachtige landschap staat garant voor prachtige uitzichtpunten. Bovendien is de natuur hier zeer afwisselend, want je vindt er eiken- en beukenbossen, maar ook blauwgraslanden en wilde hyacinten. Daarnaast leven er ook verschillende beschermde dierensoorten, waaronder diverse vleermuizen. Een vakantiehuis in België is daarom een ideale keuze voor natuurliefhebbers, actievelingen en ontdekkingsreizigers.