Campings in de Bourgogne aan de rivier

  • Selectie van campings gelegen langs een rivier
  • Alle ingrediënten voor een verkoelende vakantie
  • Populaire campings, dus reserveer snel

Campings in de Bourgogne aan de rivier

Wissen
2 personen
4 campings gevonden
<
1
>

Dichtbij verschillende natuurreservaten bij de camping in Bourgogne aan de rivier

Vier je vakantie op een camping in Bourgogne aan de rivier, dan verblijf je midden in de natuur. Wandel in de ochtend langs het water en leer de kids vissen. Je kampeert in of dichtbij natuurpark Morvan, dat bekendstaat om het heuvelachtige landschap, de bossen en uitgestrekte wijngaarden. Sommige bergtoppen zijn ruim 900 meter hoog en je hebt de keuze uit meer dan 4.000 kilometer aan wandelpaden.

Breng een bezoek aan de grotten van Yonne en Côte D'Or

Trek je er graag een dag op uit vanuit de camping in Bourgogne aan de rivier? Overweeg dan zeker om een bezoek te brengen aan de grotten van Yonne en Côte D'Or. Er zijn verschillende prehistorische schilderingen te vinden en in de grotten van Bèze is een prachtig rotsachtig amfitheater. Laat de waterstand het toe, dan kun je hier een boottocht over de ondergrondse, verlichte rivier maken.

Ontdek bijzondere plantensoorten in natuurreservaat Combe-Lavaux

Combe-Lavaux is bekend om de prachtige kliffen en bijzondere plantensoorten. Het gebied is door water en erosie ontstaan en makkelijk te bereiken vanuit de camping in Bourgogne aan de rivier. Wellicht spot je de Lunette de Dijon, een plant die alleen hier groeit.

  • Sorteer
  • Kaart
  • Filter