Campings aan het water Frankrijk

  • Alle ingrediënten voor een verkoelende vakantie
  • Waterpret voor zowel jong als oud
  • Populaire campings, dus reserveer snel

Campings aan het water Frankrijk

2 personen
1160 campings gevonden
<
1
2
3
4
...
>

Kamperen op een camping aan het water in Frankrijk

Frankrijk heeft meer dan 3.000 campings en is daarom een geliefd vakantieland onder Nederlandse kampeerders. Een camping aan het water in Frankrijk is ideaal voor liefhebbers van zon, zee en strand. Je wordt immers elke ochtend wakker met een fantastisch zicht op het blauwe water van de zee. Frankrijk grenst aan zowel de Atlantische Oceaan als de Middellandse Zee en beschikt over talloze kilometers strand. Dit stelt jou in de gelegenheid om te kamperen in Frankrijk met strand en zee binnen handbereik.

Kamperen aan zee met kinderen

Een camping aan het water in Frankrijk is een goede keuze als je gek bent op het strand. De zee zorgt voor de nodige verkoeling op een zomerse dag en ook kinderen weten zich op het strand prima te vermaken. Bouw samen met je zoon of dochter een indrukwekkend zandkasteel, vang kleine krabbetjes en kreeften of organiseer een potje voetbal, volleybal of tennis voor het hele gezin. De winnaar of winnares mag zijn of haar overwinning natuurlijk vieren, met een lekker ijsje bijvoorbeeld.

Watersporten in Frankrijk

Kamperen op een camping aan het water in Frankrijk is ideaal als je graag actief bent op het strand. Duik vanuit je tent of caravan direct in zee of houd je actief bezig met watersport zoals kitesurfen, peddelen of zeilen. De kust van Frankrijk is een gigantisch watersportparadijs en ook liefhebbers van kanoën, surfen en kajakken zullen hier waarschijnlijk nooit meer weg willen.