Campings in Makkum aan het water

  • Alle ingrediënten voor een verkoelende vakantie
  • Waterpret voor zowel jong als oud
  • Populaire campings, dus reserveer snel

Campings in Makkum aan het water

2 personen
12 campings gevonden
<
1
>

Vakantie vieren op een camping in Makkum aan het water

Een camping in Makkum aan het water heb je snel gevonden. Dit plaatsje in Súdwest-Fryslân ligt aan het IJsselmeer en is een walhalla voor watersporters. Het dorpje diende door de strategische positie ooit als belangrijk handelscentrum en werd hierdoor de poort naar de Zuiderzee genoemd. Wandel je door Makkum, dan loop je zo even langs monumentale koopmanshuizen.

Dobber over de Friese Meren

Lekker afkoelen in het water doe je natuurlijk in Makkum. Neem een lesje surfen of ga dobberen over de Friese Meren. Uiteraard kun je in de regio ook uitstekend zeilen of de wateren verkennen met een optimist. Vaak biedt de camping deze activiteiten aan; anders kun je aankloppen bij een nabijgelegen verhuurpunt.

Lekker eten in het historische vissers- en watersportdorp

Vier je je vakantie op een camping in Makkum aan het water, dan mag een bezoek aan het historische vissers- en watersportdorp natuurlijk niet ontbreken. Je shopt souvenirs in de vele winkeltjes en geniet van lekker eten en drinken in de restaurants en op de terrassen. Liever de regio verkennen van de camping in Makkum aan het water? Dan zijn de Friese elf steden, zoals Bolsward en Sneek, aan te raden.