Campings in Vierhouten met zwembad

  • Alle ingrediënten voor een verkoelende vakantie
  • Waterpret voor zowel jong als oud
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Campings in Vierhouten met zwembad

2 personen
27 campings gevonden

Verschillende activiteiten dicht bij de camping in Vierhouten met zwembad

Tijdens je vakantie mag een dagje relaxen op de camping in Vierhouten met zwembad natuurlijk niet ontbreken. Trek je er echter graag op uit, dan zijn er ook tal van mogelijkheden. Doordat de meeste accommodaties aan het aangrenzende bos en rond de naastgelegen heidevelden zijn gelegen, kom je hier helemaal tot rust. Het netwerk van fiets- en wandeltochten is groot, zodat je hier de Veluwe goed kunt verkennen.

Spot wildleven en bezoek het Kröller-Müller Museum

Het kan zomaar zijn dat je dicht bij de camping in Vierhouten met zwembad allerlei wild spot. De Veluwe staat namelijk bekend om de vele vogels, herten en wilde zwijnen. Ook is het Kröller-Müller Museum zeker het bezoeken waard. Het museum staat midden in de Veluwe en is bekend om de beeldentuin en de collectie schilderijen van Vincent van Gogh.

Leuke attracties voor het hele gezin

Bij de camping in Vierhouten vind je niet alleen een zwembad, maar ook het Veluwemeer en andere leuke gezinsattracties. Geniet van een drankje rond het meer en kom overdag tot rust op een van de stranden. Aan de overkant van het meer vind je de entree van pretpark Walibi, en daarnaast ben je vanaf hier binnen mum van tijd bij het Dolfinarium in Harderwijk.