Vakantiepark in Groningen

  • Grootste overzicht van vakantieparken
  • Verschillende soorten huuraccommodaties
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Vakantieparken in Groningen

Wissen
2 personen
3 campings gevonden
<
1
>

Rust in het noorden op een vakantiepark in Groningen

Groningen is de provincie van de Waddenzee, stille meren en sfeervolle steden met een rijke cultuur. Vanaf een vakantiepark in Groningen ben je in een mum van tijd in ongerepte natuurgebieden of gezellige speelparken. Ga op avontuur met de kinderen of proef de cultuur in de bruisende hoofdstad.

Vakanties voor iedereen

Breng je jouw droomvakantie door in je eigen camper of ga je liever back to basic in een tent? Op een vakantiepark in Groningen is het allemaal mogelijk. Veel van deze parken hebben ruimte voor kampeerders, met voorzieningen zoals een sanitairgebouw en aansluitingen voor stroom en vers water. Ga je liever heerlijk ontspannen in een luxe bungalow of vakantiehuis? Ook het comfort van glamping ervaar je op deze vakantieparken.

Van alle gemakken voorzien

Klimmen in de speeltuin, zwemmen in een meer of de leukste avonturen beleven met het animatieteam? Op een vakantiepark in Groningen is het allemaal mogelijk. Ieder park heeft weer iets unieks te bieden, van een eigen sportveld tot een restaurant waar je de lekkerste maaltijden bestelt. De kinderen rijden over het terrein op skelters of gaan juist op ontdekkingstocht in de natuur. Is je vakantiepark in de provincie Groningen gevestigd op een boerderij? Dan knuffel je met de liefste dieren tijdens je vakantie.

Verken het Groningse landschap

Land en water komen prachtig samen in Groningen, wat je ontdekt wanneer je langs de kwelders aan de Waddenzee loopt. Vanaf de dijk zie je kluten, scholeksters en tureluurs in het landschap broeden tussen groene stukken zeekraal. Ook nationaal park Lauwersmeer is een echt vogelparadijs, waar je langs stille oevers wandelt en uitkijkt over het water. In het Lauwersnest klimmen en klauteren de kinderen urenlang, waarna jullie samen een piepkleine wereld verkennen op het Kabouterpad.

Groningen met de kinderen

De kinderen mogen lekker stampen op het blotevoetenpad of juist prachtige zeehonden bewonderen bij Pieterburen. In Groningen ontdek je de leukste activiteiten voor jong en oud. Echte avonturiers beklimmen de Martinitoren in de hoofdstad, met een spectaculair uitzicht als beloning. Liever in de belevingswereld van talloze dieren duiken? Ervaar hoe ze zien, horen en ruiken bij Doezoo in Leende. Heerlijk ravotten bij Adventurepark Waddenfun is ook een traktatie, met klimroutes voor iedereen vanaf 4 jaar oud. Stilzitten is dus niet nodig op een vakantiepark in Groningen.