Kleine campings in Eindhoven

  • Camping met <60 staanplaatsen
  • Geniet van rust en ruimte in de natuur
  • Speciaal door de ANWB geselecteerd

Kleine campings in Eindhoven

2 personen
32 campings gevonden

Brabantse gezelligheid en rust op kleine campings in Eindhoven

Onthaast in alle rust in de Brabantse natuur op een van de kleine campings in Eindhoven. Deze campings zijn niet voorzien van enorme zwemparadijzen of grote animatieclubs, maar bieden des te meer rust en gemoedelijkheid. Bovendien bevind je je in Eindhoven vlak bij de Stratumse Heide en het natuurgebied Gijzenrooi voor prachtige natuurwandelingen.

Klein maar fijn

Onder de kleine campings in Eindhoven vallen minicampings met Brabantse gezelligheid, maar ook boerencampings. Deze campings beschikken niet over faciliteiten zoals een discotheek of waterpark, maar vaak wel over extra’s zoals een zwembad en fietsverhuur. Veel van de campings liggen aan een meer met strand of op een andere groene plek midden in de natuur. Zo geniet je ongestoord van je welverdiende rust en onthaast je van top tot teen.

Bezienswaardigheden en uitjes in Eindhoven

Je komt naar Brabant voor de natuur. Toch mag je een dagje gezelligheid in de lichtstad Eindhoven zeker niet missen. Een van de mooiste monumenten van de stad is de Sint-Catharinakerk uit 1861, gebouwd door Pierre Cuypers. Ook de Genneper Watermolen, die je terugziet op de schilderijen van Vincent van Gogh, en het preHistorisch Dorp, waar je je in de prehistorie en middeleeuwen waant, zijn de moeite van een bezoek waard.