Kamperen bij de boer in Noord-Holland

  • Kamperen bij boerencampings
  • Campings midden in de natuur
  • Rust en ruimte

Kamperen bij de boer in Noord-Holland

Wissen
2 personen
22 campings gevonden

Beleef het echte boerenleven tijdens het kamperen bij de boer in Noord-Holland

Laat je verrassen tijdens een vakantie bij de boer in Noord-Holland. Beleef het boerenleven op de camping en ga eropuit langs de lange kustlijn van deze provincie of bezoek historische plaatsen zoals Haarlem, Bergen, Edam en Enkhuizen. Ga shoppen of cultuur snuiven in Amsterdam en keer daarna terug naar de rust van de boerderijcamping.

Ontdek het boerenleven

Kamperen bij de boer in Noord-Holland staat voor avontuur. Kinderen vinden een kennismaking met het boerenleven een geweldige ervaring. Ze vervelen zich geen moment, want op de Noord-Hollandse boerderij is voldoende te beleven, van het voeren van de kippen tot het knuffelen van de kalfjes. Ook op het land kan de boer vast hulp gebruiken. Door de kleinschaligheid van de camping hebben je kinderen volledige bewegingsvrijheid.

Kamperen bij de boer in Noord-Holland staat voor rust en ruimte

Geniet van een verblijf tussen de landerijen weg van het drukke leven in de stad en de volle agenda. Op de boerencamping hoeft er niets en kom je volledig tot rust. De campings zijn kleinschalig en je wordt er gastvrij ontvangen door de boer en boerin. Niet alle boerderijen zijn nog volledig in bedrijf, maar op elke camping ervaar je wel het leven op het platteland en geniet je van de vergezichten over het Noord-Hollandse landschap. De voorzieningen zijn basic, maar je hebt er alles wat je nodig hebt. Doe je voeten omhoog, pak een goed boek, speel een potje badminton of voer urenlange gesprekken onder de sterrenhemel. Na een vakantie bij de boer in Noord-Holland is je batterij weer helemaal opgeladen.

Beleef het echte Nederland in Noord-Holland

Als je gaat kamperen bij de boer in Noord-Holland beleef je het echte Nederland. Deze provincie achter de duinen bij de Noordzee heeft veel te bieden. Geniet van de bloemenvelden in de kop van Noord-Holland en volg een van de fiets- of wandelroutes langs de uitgestrekte bloemenzee. Ervaar de bloemenpracht tijdens een weekend weg of een vakantie in het voorjaar. Zwemmen doe je in de zomer aan de kleinere strandjes bij het IJsselmeer. Boven Amsterdam ervaar je een typisch Hollands landschap met veel molens. Om helemaal in Hollandse sferen te blijven, breng je een bezoek aan de kaasmarkt in Alkmaar.