Kamperen bij de boer in Gelderland

  • Kamperen bij boerencampings
  • Campings midden in de natuur
  • Rust en ruimte"

Kamperen bij de boer in Gelderland

2 personen
59 campings gevonden

Kleinschalig kamperen bij de boer in Gelderland

Kamperen bij de boer in Gelderland staat garant voor veel gezelligheid in een knusse setting. Op deze minicampings ben je van alle gemakken voorzien. Houd er echter wel rekening mee dat voorzieningen zoals zwembaden, campingdisco’s en grote speeltoestellen niet aanwezig zijn.

Leer alles over het noeste boerenleven

Je kampeert dicht bij de boerderij en de stallen, en de boer of boerin vertelt je graag alles over het boerenleven. De kids plukken fruit en melken koeien, terwijl ze alles leren over het proces van jam en kaas maken. Ontdek je graag de regio van de boerencamping? Dan ga je samen de Gelderse natuur in!

Kies uit verschillende mooie wandelroutes

Ga je kamperen bij de boer in Gelderland, dan is de kans groot dat je snel bij de mooie wandelroutes van de provincie bent. Maak bijvoorbeeld een tocht door het Gelderse rivierengebied. Hier stomen de Linge, Waal en Maas. Daarnaast zijn de Betuwe, de Achterhoek en de Veluwe ook erg geliefd onder wandelaars.

Maak een stedentrip naar Arnhem en Nijmegen

Ben je een stadsmens en slenter je graag door steden? Dan mag een dagtrip naar Arnhem of Nijmegen niet ontbreken tijdens je vakantie. Bezoek het Modekwartier en de foodhall in Arnhem, probeer de lokale lekkernij (Arnhemse Meisjes) en ga langs bij het Nederlands Openluchtmuseum. In Nijmegen zijn een wandeling langs de Waal, de Oude Soepfabriek en de vele leuke terrasjes en restaurants het bezoeken waard.

Een dagje weg naar Amusementspark Tivoli

Laten we eerlijk zijn, een dagje pretpark doet het altijd goed bij de kids. Breng daarom een bezoek aan Amusementspark Tivoli. Er zijn meer dan 30 leuke attracties en speeltoestellen en het park is veilig, kindvriendelijk én betaalbaar zonder al te lange wachttijden. Probeer de draaimolen, buggy's, trampolines, treintjes, botsauto's en achtbanen uit. Begint het te regenen? Dan vermaken de kids zich ook de hele dag in de binnenspeeltuin.