Campings op de Utrechtse Heuvelrug met zwembad

  • Alle ingrediënten voor een verkoelende vakantie
  • Waterpret voor zowel jong als oud
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Campings op de Utrechtse Heuvelrug met zwembad

2 personen
13 campings gevonden
<
1
>

Vakantiegevoel midden in Nederland op een camping op de Utrechtse heuvelrug met zwembad

Je hoeft niet ver te reizen om te kunnen genieten van een vakantie vol natuur, rust en waterpret. Bezoek een camping op de Utrechtse heuvelrug met zwembad waar je met elk gezelschap een heerlijke vakantie beleeft. Adem de frisse lucht in, ontdek het nationaal park Utrechtse Heuvelrug en ga lekker zwemmen in het zwembad van de camping.

Wandel door de natuur in het nationale park Utrechtse Heuvelrug

De Utrechtse heuvelrug is een zandrug die is ontstaan in de ijstijd. Door een verandering van het klimaat na de ijstijd vind je hier nu veel bossen en andere mooie natuurelementen zoals mooie meren en heidevelden. De campings op de Utrechtse heuvelrug met zwembad bevinden zich midden in dit gebied. Maak je hoofd leeg in een van de stiltegebieden van het nationale park tijdens een ontspannen wandeling. Bezoek in de zomer het geliefde Henschotenmeer en neem een frisse duik in het water tussen de hoge bomen.

Gezellige dagtripjes op de Utrechtse heuvelrug

Naast de prachtige natuur staat de Utrechtse heuvelrug ook vol met prachtige historische gebouwen, musea en zelfs een dierentuin. Tijdens een wandeling in het bosrijke gebied loop je waarschijnlijk ook langs een aantal indrukwekkende kastelen en buitenplaatsen. Houd bij een van deze locaties een pauze en eet een maaltijd die gemaakt is met lokale producten. Ben je op vakantie met het gezin? Breng dan zeker een bezoekje aan het Ouwehands Dierenpark in Rhenen.