Mini-campingss in Westkapelle

  • Camping met <60 staanplaatsen
  • Geniet van rust en ruimte in de natuur
  • Speciaal door de ANWB geselecteerd

Mini-campingss in Westkapelle

2 personen
66 campings gevonden

Even helemaal relaxen op een mini camping in Westkapelle

Westkapelle wordt samen met Dishoek en Zoutelande ook wel de Zeeuwse Rivièra genoemd. Dit omdat de plaatsen op het zuiden van de provincie liggen. Je geniet op de mini camping in Westkapelle van een aangenaam klimaat en je komt helemaal tot rust op het brede en witte strand. Breng ook zeker een bezoek aan het dorp zelf. Maak leuke familiefoto’s bij vuurtoren het Hoge Licht en bekijk de geschiedenis in het Polderhuismuseum.

Verken Zoutelande en Domburg met de fiets

De kans is groot dat de kids zich de hele dag vermaken op het strand en de mini camping in Westkapelle. Echter is er in de omgeving ook meer dan genoeg te doen. Verken Zoutelande en Domburg met de fiets of wandel door het kleine stadje Veere. Hier waan je je in de middeleeuwen.

Proef de maritieme sfeer in Vlissingen

Vlissingen staat bekend als de stad van zeeheld Michiel de Ruyter. Niet alleen zijn hier vandaag de dag diverse scholen en opleidingsinstituten voor de marine gevestigd, je proeft hier ook nog steeds de oude maritieme sfeer. Maak daarnaast ook een wandeling door het altijd gezellige Middelburg en geniet met het hele gezin van een pannetje mosselen.