Kamperen bij de boer in Nederland

  • Kamperen bij boerencampings
  • Campings midden in de natuur
  • Rust en ruimte

Kamperen bij de boer in Nederland

2 personen
388 campings gevonden
<
1
2
3
4
...
>

Kleinschalig en knus kamperen bij de boer in Nederland

Of je nu graag dicht bij huis of wat verder weg vakantie viert, in iedere provincie kun je kamperen bij de boer in Nederland. Deze campings zijn kleinschalig en voelen erg knus aan. Je verblijft in de mooiste gebieden van het land en niet alleen vier je een bijzonder leuke vakantie, het verblijf is ook nog eens erg leerzaam voor de kids.

Verschillende activiteiten op de camping

Wat er voor de kids te beleven is, hangt voor een groot deel af van het type boerderij waar je vakantie gaat vieren. Wellicht kan de boer geholpen worden bij het plukken van fruit, het maken van kaas of het melken van koeien. Eén ding is echter zeker: kamperen bij de boer in Nederland is één groot avontuur voor jong en oud.

Leer de ins en outs van het agrarische bedrijf

Kamperen bij de boer in Nederland is een unieke beleving die je minstens één keer in je leven mee moet maken. Je leert alles over het agrarische bedrijf in eigen land en je kan hier het hele jaar terecht. Probeer ook meteen de specialiteiten uit die verkocht worden in het winkeltje, zoals overheerlijke zelfgemaakte chutney, wijn van eigen bodem en mosterd uit de streek.