Vakantieparken in Noord-Italië

  • Grootste overzicht van vakantieparken
  • Verschillende soorten huuraccommodaties
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Vakantieparken in Noord-Italië

2 personen
41 campings gevonden

Vakantiepark Noord-Italië: natuurgebieden, meren en bergen

Ga je graag op vakantie naar Italië? Ontdek de schoonheid van het noorden tijdens je verblijf op een vakantiepark in Noord-Italië. Je maakt onder andere kennis met natuurgebieden, meren en bergen. Waar je ook vertoeft, je wordt omringd door indrukwekkend natuurschoon. Bovendien nodigt het noorden van Italië uit tot het maken van een rondreis of roadtrip. Met de auto, bus, fiets of per voet; het kan allemaal!

Dolomieten: een van de mooiste streken in Noord-Italië

Verras jezelf met een bezoek aan de Dolomieten. De hoge bergen vormen een waanzinnig mooi gebied. Laat je overweldigen door enorme rotsformaties of snuif de met bloemen bezaaide alpenweiden in je op. Niet voor niets worden de Dolomieten gezien als de mooiste bergen van Europa. Maak een wandeling of fietstocht en laat je onderweg verrassen door al het natuurschoon.

Fraaie Italiaanse meren

Noord-Italië wordt geroemd vanwege de schitterende meren. De bekendste zijn het Gardameer, Iseomeer en Comomeer, maar ook het Lago Maggiore en het Ortameer laten je niet onberoerd. Naast een wandeling of fietstocht langs de verschillende meren loont het ook om het water zelf op te gaan. Maak bijvoorbeeld een vaartocht, volg een zeilcursus of ga zwemmen met familie of vrienden. Dit maakt je verblijf in een vakantiepark in Noord-Italië beslist de moeite waard.