Camping met privé-sanitair in Spanje

  • Geen wandeltocht met wc-rol onder je arm
  • Genieten in de buitenlucht met het gemak van thuis
  • Geliefde campingplaatsen, dus reserveer snel

Camping met privé-sanitair in Spanje

2 personen
25 campings gevonden

Van alle gemakken voorzien op een camping met privé sanitair in Spanje

Hecht je veel waarde aan privacy en een vleugje luxe op vakantie, dan is een camping met privé sanitair in Spanje de ideale bestemming. Je voorkomt hierdoor dat je midden in de nacht naar een gezamenlijk toiletgebouw moet en het sanitair is altijd vrij en schoon. Helemaal handig als je (kleine) kids hebt of minder goed ter been bent.

Kleine, middelgrote en grote campings in Spanje met eigen sanitair

Of je nu graag vakantie viert op een kleine, middelgrote of grote camping, op vrijwel iedere kampeerplaats heb je de mogelijkheid om te kamperen met eigen sanitair. Ben je helemaal opgefrist na het ontbijt? Verken de vele costa’s aan de oost- en zuidkust of zoek het avontuur op tijdens een actieve vakantie in de Pyreneeën. Kom je terug na een actieve en warme dag? Dan kun je even opfrissen op de camping met privé sanitair in Spanje.

De ideale strandvakantie beleef je in Spanje

Spanje staat bekend om de kilometerslange zandstranden en helder water. Het klimaat is er perfect, het zeewater is warm en de stranden fraai. Leuke badplaatsen die je zeker niet mag missen zijn Blanes, Tossa de Mar, Lloret de Mar en L'Estartit.