Campings Zweden

2 personen
281 campings gevonden
<
1
2
3
4
...
>

Geniet van natuur en cultuur op de campings in Zweden

Heb je altijd al eens willen kamperen, maar beschik je niet over een tent, caravan of camper? Denk dan eens aan een prachtige kampeervakantie in het schitterende Zweden, het grootste land van het Scandinavische schiereiland. Op de meeste Zweedse campings staan vakantiehuisjes van perfecte kwaliteit. Je vindt zowel knusse kleine stuga's als grotere huisjes. Of je nu per auto, per fiets of te voet reist, je kunt in dit land eindeloos van camping naar camping zwerven. Let op: voor de meeste campings in Zweden heb je een Camping Key Europe card nodig.

Zweden, een ware familiebestemming

Een kampeervakantie in Zweden is perfect voor gezinnen met kinderen. Van de zuidelijkste regio Skåne tot aan het noordelijke Lapland kun je op de campings in Zweden ook de kleintjes laten genieten. De medewerkers op de campings staan klaar om te helpen met speurtochten, spelletjes, krabben vangen, vissen en kanotochten maken. Je beleeft een nog fijnere vakantie als je weet dat de kinderen plezier maken en in veilige handen zijn. Ook voor volwassenen is er in Zweden genoeg te doen. Voor kunst en cultuur moet je in de hoofdstad Stockholm zijn. De talrijke musea geven de lange geschiedenis van Zweden weer, met als hoogtepunt het Vasamuseum dat een uniek 17e-eeuws oorlogsschip in de collectie heeft.

Adembenemende natuur

Zweden bestaat uit maar liefst 449.964 vierkante kilometer land. Gedurende je reis door Zweden ontdek je fantastische archipels en eilanden, helderblauwe meren, reusachtige bergen, eindeloze bossen en majestueuze kanalen. Het overgrote deel van Zweden is ongerept en schoon. Gedurende het kamperen maak je kennis met deze wonderschone natuur. Het maakt hierbij niet uit voor welke Zweedse camping je kiest, de natuur is altijd in de buurt. Vanaf de camping in Zweden neem je zo een frisse duik in een meertje of gooi je een hengel uit. Of stap in een kano voor een spectaculair uitzicht vanaf het water op de natuur.

Activiteiten voor de actieve vakantieganger

Zweden is bij uitstek geschikt voor sportieve vakantiegangers. Houd je van fietsen, wandelen, paardrijden of kajakken, ga dan naar Zweden. Ook gezinnen met kinderen genieten van diverse activiteiten om actief bezig te zijn. De combinatie van natuur, dieren, cultuur en culinaire belevenissen maakt Zweden tot een onvergetelijke vakantiebestemming.