RCN Campings in de Vendée

  • Campings midden in de natuur
  • Ruim aanbod voor ieder type kampeervakantie
  • Al ruim 65 jaar een begrip

RCN Campings in de Vendée

Wissen
2 personen
1 campings gevonden
<
1
>

Vier je vakantie op een RCN camping in de Vendée

Kamperen in West-Frankrijk? Een RCN camping in de Vendée ligt in het westen van Frankrijk en is bekend vanwege de prachtige dorpen en mooie stranden. Het departement heeft alles in zich voor een natuurrijke vakantie en dus is de regio in trek bij wandelaars en fietsers. Trek bijvoorbeeld natuurgebied Marais Poitevin in en ontdek de enorme variatie in de kleur groen.

Wat is er te doen?

Tijdens je vakantie in de Vendée trek je eropuit en bezoek je indrukwekkende bezienswaardigheden. Île de Noirmoutier is een prachtig eiland voor de kust van de Vendée, een fijne plek om te zonnen en te wandelen. Bezoek ook Fontenay-le-Comte, een gezellig stadje in het binnenland. Wandel er door het oude stadscentrum, maar ook in het indrukwekkende Parc Baron. Le Puy du Fou is een aanrader voor het hele gezin, want dankzij de shows in de openlucht waan je je in de middeleeuwen.

Prettig verblijf

Een RCN camping in de Vendée verzekert jou – en anderen – van een comfortabele vakantie. RCN investeert namelijk in projecten voor mensen die niet eenvoudig op vakantie kunnen. Naast basisfaciliteiten zoals sanitair, een campingwinkel en horeca zijn er op de camping ook georganiseerde activiteiten voor kinderen. De camping is daarom ook een fijne plek voor een gezellige kampeervakantie met de kids.

  • Sorteer
  • Kaart
  • Filter