Groene campings in Frankrijk

  • Rust, ruimte en veel privacy
  • Geen animatieteams, stacaravans of kantines
  • Aandacht voor natuurbeleving, duurzaamheid en cultuurhistorie
  • (Let op geen USP maar losse tekst) Natuurkampeerkaart verplicht

Groene campings in Frankrijk

Wissen
2 personen
8 campings gevonden
<
1
>

In de natuur wakker worden op een groene camping in Frankrijk

De naam zegt het eigenlijk al: als je vakantie viert op een groene camping in Frankrijk ben je altijd omgeven door prachtige natuur. In de ochtend word je wakker met het geluid van tsjilpende vogels. De kinderen vermaken zich de hele dag op het royale kampeerterrein. En 's avonds maak je het jezelf gemakkelijk rond een welverdiende barbecue en vertel je sterke verhalen bij het knapperende kampvuur. De kleinschalige campings zijn gelegen in een groene en rustige omgeving, waar duurzaamheid altijd centraal staat.

Genieten in de rustige natuur

Je hebt de keuze uit tientallen groene campings in Frankrijk. Hierdoor is er een leuk aanbod in zowel de noordelijke, centrale als zuidelijke provincies van het land. Vier vakantie in de uitgestrekte weilanden, dichte bossen of rustige strandjes. De kampeerplaatsen zijn in alle gevallen ruim opgezet en hierdoor uitstekend geschikt voor gezinnen die zoeken naar stilte en rust. Je bent er hierdoor zeker van dat je geen hinder ervaart van het geluid van spoorwegen en snelwegen. Let op dat daarom op veel campings radio's, auto's en campers niet zijn toegestaan.

Kleinschaligheid en eenvoud staan centraal

Zoek je naar een vakantie waar kleinschaligheid en eenvoud centraal staan? Dan kampeer je op een groene camping in Frankrijk helemaal goed. Overenthousiaste animatieteams, drukke winkels, gigantische zwemparadijzen en grootse restaurants zijn er niet, maar je bent wél verzekerd van de nodige basisvoorzieningen die goed zijn onderhouden. Vier bijvoorbeeld vakantie in Averyon, Cantal of Allier. Het aantal kampeerplaatsen varieert van slechts zeven plaatsen tot vijftig of soms zestig plaatsen.

  • Sorteer
  • Kaart
  • Filter