Charmecampings

  • Kamperen op de mooie en idyllische plekken in Europa.
  • Optimaal genieten van rust, ruimte en natuur
  • Persoonlijke aandacht van de campingbeheerder, met oog voor gastvrijheid
  • Geselecteerd door ANWB-campinginspecteurs na uitvoerig onderzoek

Charmecampings Italië

Charme
Charme
X
Landen
Italië
X
Wissen

88 campings gevonden

<
1
2
3
4
...
>

Stilte en een bijzonder uitzicht op charmecampings in Italië

Even helemaal in de natuur duiken, kamperen op een grote staanplaats en vooral veel rust om je heen: daar mag je op rekenen op een charmecamping in Italië. Je vindt deze campings in de mooiste regio's van het land, veelal in het hart van de natuur. De ene charmecamping is lekker kleinschalig en draait vooral om rust, terwijl de andere juist jonge gezinnen verwelkomt die van een sfeervol verblijf willen genieten. Je mag altijd rekenen op comfortabele voorzieningen, inclusief een gezellig restaurant en vers brood bij de receptie.

Verblijven in de natuur

Wanneer je op een charmecamping in Italië verblijft, is de natuur altijd dichtbij. Wandel langs de woeste kust van Golfo del Tigullio, fiets over de glooiende heuvels van Toscane of geniet van het bosrijke gebied rondom de Italiaanse Alpen. Boek een camping in de bergen en kijk uit over het groene dal, of geniet van sprankelend natuurwater dankzij een blauw meertje dat direct aan het kampeerterrein ligt.

Rust voor jong en oud

Mensen van alle leeftijden genieten van de sfeer die een charmecamping te bieden heeft. Enkele campings bieden leuke faciliteiten voor de kleintjes, zoals een fijn zwembad of een animatieteam dat speurtochten in de bossen organiseert. Wie niet graag stilzit, maakt dankbaar gebruik van de verschillende sportvelden op het terrein.

De Italiaanse cultuur

Jouw kleine charmecamping is een goede uitvalsbasis om de authentiek Italiaanse cultuur te ontdekken. Wandel door de straten van Rome en duik in het leven van de Romeinen, of bewonder juist het balkon van Julia in Verona. Verblijf je in de buurt van Florence? Bezoek dan vooral de imposante kathedraal en vergeet het eeuwenoude Palazzo Vecchio niet.

#

  • Sorteer
  • Kaart
  • Filter