In het Groen campings in Drenthe

  • Campings, Bed & Breakfasts en groepsaccommodaties door heel Europa
  • Altijd middenin ’t groen
  • Ideale bestemming voor een weekend weg, tussenstop of lange vakantie
  • Kwaliteit, kleinschalig, authentiek en gastvrij

In het Groen campings in Drenthe

Wissen
2 personen
23 campings gevonden

Proef van het boerenleven op een In het Groen camping in Drenthe

Voor een In het Groen camping is Drenthe de provincie bij uitstek: hier verblijf je tussen de schaapskooien en de hunebedden op een boerenterrein. Je geniet er van gastvrijheid, weidse landschappen, ruimte en rust. Hier kom je niet voor grote zwembaden of animatieteams, maar voor echt kamperen tussen de fruitbomen of boerderijdieren.

Boerencampings met of zonder dieren

In het Groen campings in Drenthe zijn vaak kleinschalig en bevinden zich op het erf van een actief of voormalig boerenbedrijf. Kinderen vinden het er prachtig, vooral wanneer er dieren te verzorgen zijn. Help de boer met het voeren van dieren, het melken van koeien en het rapen van eieren. Ga je liever fruit plukken of wil je genieten van de rust, dan kies je voor een verblijf op een fruitteelt- of landbouwbedrijf. Of voor een voormalige boerderij, want ook daar vind je vaak een kampeerterrein te midden van het Drentse landschap.

Geniet van het natuurschoon en de diverse nationale parken

Naast een verblijf op de In het Groen camping in Drenthe nodigt het Drentse landschap uit tot het maken van lange wandel- en fietstochten. Er zijn dan ook drie nationale parken te vinden in de provincie met diverse landschappen: het Drents-Friese Wold, het Dwingelderveld en de Drentsche Aa. Loop zo vanaf de camping de natuur in, langs de hunebedden, schaapskooien, heidevelden, bossen en vennetjes. Soms kom je een hele tijd niemand anders tegen in dit weidse landschap en ervaar je pas echt wat stilte is.

Leuke uitjes voor het hele gezin

Een vakantie op een van de In het Groen campings in Drenthe is heerlijk met kinderen. Zo ga je op safari in Wildlands Adventure Zoo in Emmen of geniet je van indoor- en outdoorattracties in het Drouwenerzand attractiepark. Ook voor de allerkleinsten is er een leuk attractiepark: in Plopsaland Coevorden komen zij de helden van Studio 100 tegen. Voor een actief uitje ga je naar het Joytime Belevingspark of geniet je van het mooie weer in het aquapark DX Adventurepark.

In het Groen is onderdeel van de vereniging Vekabo. Vekabo staat voor Vereniging Kampeerboeren en heeft onlangs haar naam veranderd naar In het Groen.

  • Sorteer
  • Kaart
  • Filter