Campings in Garderen met zwembad

  • Alle ingrediënten voor een verkoelende vakantie
  • Waterpret voor zowel jong als oud
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Campings in Garderen met zwembad

2 personen
29 campings gevonden

Midden in de Veluwe vakantie vieren op een camping in Garderen met zwembad

De Veluwe leent zich perfect voor een actieve vakantie en een camping in Garderen met zwembad is daarvoor bij uitstek geschikt. Na een lange en intensieve dag neem je een verfrissende duik, en als je relaxt bij je kampeerplaats vermaken de kids zich nog urenlang in het water. Al met al is dit de perfecte camping voor jong en oud.

Het ultieme vakantiegevoel beleef je op een camping in Garderen

Een camping in Garderen met zwembad verzekert je van het ultieme vakantiegevoel. Tijdens een wandeling door het Kootwijkerzand voelt het net alsof je loopt in de Sahara. In dit grootste stuifzandgebied van Europa kunnen de kids lekker ravotten. Even bijkomen na een lange dag? Dat doe je natuurlijk op de camping.

De hele dag vermaak aan het Veluwemeer

Het Veluwemeer is een van de meest geliefde plekken van de provincie. En dat is met een reden. Hier heb je de keuze uit verschillende watersportactiviteiten en het Dolfinarium ligt om de hoek. Dit prachtige gebied is makkelijk te bereiken vanaf een van de campings in Garderen met zwembad. Wie weet maken de kids nieuwe vakantievriendjes en spelen ze met zijn allen urenlang in het water.