Vakantiehuizen bij Nijmegen

  • Grootste overzicht van vakantiehuisjes
  • Verschillende soorten huuraccommodaties
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Vakantiehuizen bij Nijmegen

2 personen
2 campings gevonden
<
1
>

Genieten aan de Waal in een vakantiehuis bij Nijmegen

Kunstzinnig, groen en kindvriendelijk. Tijdens een verblijf in een vakantiehuis bij Nijmegen maak je kennis met de veelzijdigheid van deze stad aan de Waal.

Culturele hoogtepunten Nijmegen

De levendige binnenstad van Nijmegen is rijk aan culturele parels, zoals de gotische Stevenskerk met zijn indrukwekkende grafkelder. Op de Grote Markt bevinden zich rijksmonumenten als de Boterwaag en het Sint-Stevenspoortje. Bij de bakker haal je Nijmegenaartjes: hazelnootgebakjes met mokkacrème en poedersuiker. Maak kennis met het kunstzinnige Nijmegen in de oude soepfabriek. In het Kronenburgerpark is een kleine dierenpark terwijl het historische Valkhofpark uitkijkt over de Waal.

Nijmegen met de kinderen

Logeer je in een vakantiehuis bij Nijmegen met de kinderen? Naast de vele voorzieningen en activiteiten op het park is er in de omgeving ook genoeg te beleven. Speeltuin de Leemkuil is een van de grootste buitenspeeltuinen in de regio, met meer dan tachtig speeltoestellen in het bos. Op een warme dag zoeken jong en oud verkoeling in het labyrint aan de Waalkade. Niet ver van de stad ligt Amusementspark Tivoli, met meer dan dertig verschillende attracties. Van een doldwaze achtbaan tot trampolines, zweef- en draaimolens en treintjes tot botsauto's, een midgetgolfbaan en een ruime binnenspeeltuin.