In het Groen campings in Winterswijk

  • Campings, Bed & Breakfasts en groepsaccommodaties door heel Europa
  • Altijd middenin ’t groen
  • Ideale bestemming voor een weekend weg, tussenstop of lange vakantie
  • Kwaliteit, kleinschalig, authentiek en gastvrij

In het Groen campings in Winterswijk

2 personen
11 campings gevonden
<
1
>

Verblijf op een boerenerf bij een In het Groen camping in Winterswijk

Verblijf deze vakantie op het platteland op een In het Groen camping in Winterswijk. In dit prachtige dorp in eigen land heb je de keuze uit tientallen actieve en voormalige boerderijen om te verblijven. Vanuit de camping loop je zo de natuur van de Achterhoek in voor een heerlijke wandeling.

Zoek de rust op van het platteland

Op een In het Groen camping in Winterswijk geniet je van de gastvrijheid van de boeren en de gezelligheid op het erf. Verblijf je op een actieve boerderij, dan slaap je tussen de boerderijdieren of fruitboomgaarden. Op een voormalige boerderij geniet je juist van de rust en ruimte op het platteland. Voor kinderen is het heerlijk om te helpen bij het rapen van de eieren en het verzorgen van de dieren. Veel boerenerven zijn bovendien uitgerust met extra speelvoorzieningen voor kinderen, zoals skelters en bolderkarren. Daarnaast worden er voor jong en oud vaak activiteiten georganiseerd, zoals spelavonden en kampvuren.

Activiteiten in de omgeving

In Winterswijk bezoek je het museum Villa Mondriaan, waar Piet Mondriaan van zijn achtste tot zijn twintigste woonde. Wandelen doe je in het nationaal landschap Winterswijk met natuurreservaten, gemoedelijke dorpen en vestingstadjes. Voor watersporten bezoek je recreatieplas ’t Hilgelo, waar je zwemt, surft en vist. Met kinderen bezoek je Klimbos Survival Winterswijk en het grootste heggendoolhof ter wereld in Ruurlo.

In het Groen is onderdeel van de vereniging Vekabo. Vekabo staat voor Vereniging Kampeerboeren en heeft onlangs haar naam veranderd naar In het Groen.