Camperplaatsen rondom Maastricht

  • Bron van inspiratie voor iedere camperaar
  • Overzicht van de mooiste camperplaatsen
  • Uitgebreide informatie

Camperplaatsen rondom Maastricht

2 personen
29 campings gevonden

Geen resultaten gevonden

Verken het zuiden vanaf camperplaatsen bij Maastricht

Zuid-Limburg is een prachtige regio, waar de Sint-Pieterberg boven het landschap uittorent en de oevers van de Maas het perfecte thuis zijn voor watervogels. Kom tot rust op een van de camperplaatsen bij Maastricht, waar natuur en stad moeiteloos samenkomen. Proef de cultuur in de historische provinciehoofdstad, ga op avontuur met de kinderen of geniet van het rustige landschap.

De perfecte locatie voor een veelzijdige vakantie

De verschillende camperplaatsen bij Maastricht liggen op de perfecte plek voor een veelzijdige vakantie. Enerzijds ligt de Limburgse hoofdstad in de buurt, perfect voor culturele uitstapjes of shopmiddagen. Daarnaast bevind je je midden in het glooiende landschap van Zuid-Limburg, waar de Maas rustig door het constant veranderende landschap kabbelt. Geniet van de ongerepte natuur in de Maasvallei, niet ver van de camperplaatsen in de buurt van Maastricht.

Op avontuur in de stad

Op camperplaatsen in de buurt van Maastricht komen vele werelden samen, van het bourgondische leven op het Vrijthof tot de mysterieuze grotten onder de Sint-Pietersberg. Duik in de lokale geschiedenis in het Natuurhistorisch Museum Maastricht of laat je juist verrassen door moderne kunst in het Bonnefantenmuseum. De kinderen kijken hun ogen uit tijdens een rondleiding door Fort Sint Pieter. Dit fort uit de achttiende eeuw torent boven de stad uit.