Vakantiehuizen bij Maastricht

  • Grootste overzicht van vakantiehuisjes
  • Verschillende soorten huuraccommodaties
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Vakantiehuizen bij Maastricht

Wissen
2 personen
7 campings gevonden
<
1
>

Grotten en musea bij een vakantiehuis bij Maastricht

Leer het Limburgse landschap op je gemak kennen vanuit een vakantiehuis bij Maastricht. Hier komt het beste van twee werelden samen: stille natuurgebieden en een bruisende stad vol cultuur. De leuke attracties maken de pret compleet voor jong en oud.

Van luxe tot basic

Ga terug naar de basis en boek een vakantiehuis in de buurt van Maastricht met een ligging in de natuur. Wil je juist op vakantie met het hele gezin? Dan ben je op je plek op een van de vele vakantieparken met speeltuin. Sommige vakantiehuizen zijn zelfs uitgerust met extra luxe, zoals een eigen bubbelbad.

Ga de stad in

Vanuit je vakantiehuis bij Maastricht ben je zo in de binnenstad, waar de gezellige terrassen aan het Vrijthof op je wachten. Bestel een Limburgse koffie met een punt vlaai erbij, waarna je langs de kabbelende Maas wandelt. Ontdek de bijzondere kunst in museum het Bonnefanten of kijk uit over de stad vanaf Fort Sint Pieter.

Prachtig wandelen en fietsen

Neem je fiets mee naar je vakantiehuis in de buurt van Maastricht, want de Maasvallei is altijd in de buurt. Zie hoe water en land moeiteloos samenkomen en probeer zo veel mogelijk watervogels te spotten. Natuurlijk hoort een klim naar de top van de Sint-Pietersberg er ook bij.

Avonturen met de kinderen

Ook voor de allerkleinsten is er genoeg te beleven rondom Maastricht, zoals een rondleiding door het uitgebreide grottenstelsel onder de stad. Ook Fun Valley Maastricht is in de buurt. Hier klauteren de kinderen in het avonturenbos, trotseren ze het water op waterfietsen of leren ze boogschieten.