Kamperen bij de boer in Utrecht

  • Kamperen bij boerencampings
  • Campings midden in de natuur
  • Rust en ruimte

Kamperen bij de boer in Utrecht

Wissen
2 personen
8 campings gevonden
<
1
>

Gezellig kamperen bij de boer in Utrecht

Op originele wijze je vakantie doorbrengen op een unieke locatie? Kom kamperen bij de boer in Utrecht en ontdek het boerenleven in een van de kleinere provincies in Nederland. Proef er verschillende streekproducten, rechtstreeks afkomstig van de boerderij. Je verblijft op een charmante boerencamping met de natuur binnen handbereik, die je uitnodigt om tijdens de vakantie de pareltjes van Utrecht te bezoeken.

Bezienswaardigheden in Utrecht

Kamperen bij de boer in Utrecht nodigt uit tot het maken van allerlei uitstapjes. Voor een mooi stukje natuur bezoek je de Utrechtse Heuvelrug; dit gebied leent zich uitstekend voor een wandel- of fietstocht. De stad Utrecht zelf is rijk aan de mooiste bezienswaardigheden, van de Oudegracht tot de beroemde Domtoren. Ouwehands Dierenpark in Rhenen is een uitstekende keuze om ook de kinderen een onvergetelijke dag te bezorgen.

Logeren bij de boer

Lekker tot rust komen? Dit doe je op een kleinschalige boerderijcamping in Utrecht. Je geniet van een weids uitzicht, grazende koeien en vogeltjes die je 's morgens wakker fluiten. Met een beetje geluk nodigt de boer je uit om een handje te helpen op de boerderij, bijvoorbeeld met het voeren van de dieren. Vooral kinderen vinden dit fantastisch, want die kans krijgen ze niet snel. Er zijn meerdere boerderijcampings te boeken voor een onvergetelijke vakantie in het Utrechtse boerenland.

  • Sorteer
  • Kaart
  • Filter