Campings met privé-sanitair op de Veluwe

  • Geen wandeltocht met wc-rol onder je arm
  • Genieten in de buitenlucht met het gemak van thuis
  • Geliefde campingplaatsen, dus reserveer snel

Campings met privé-sanitair op de Veluwe

2 personen
42 campings gevonden

Maximaal comfort op de camping met privé sanitair op de Veluwe

Houd je van kamperen, maar ben je wel gesteld op je comfort? Campings met privé sanitair op de Veluwe bieden je precies de combinatie van die twee. Wil je het toilet, de wastafel en de douche niet delen met andere gasten? Het sanitair dat alleen voor jullie toegankelijk is, ligt naast je kampeerplek. Een camping met privé sanitair op de Veluwe geeft je wel het kampeergevoel, maar met de luxe van thuis.

Voordelen van een camping met privé sanitair op de Veluwe

Voor gezinnen met kinderen of voor diegenen die wat slechter ter been zijn, is een kampeerplek met eigen sanitair ideaal. Of kies voor eigen sanitair als je gewoon net wat meer luxe en comfort wilt. Je hebt je toiletspullen bij de hand, je hoeft geen eind te lopen naar het toilet en wachtrijen zijn er niet. ’s Ochtends loop je op je gemak naar je eigen douche en ’s nachts hoef je niet met een zaklantaarn naar het toiletgebouw te zoeken.

Terug naar de natuur op de Veluwe

De Veluwe behoort tot de grootste natuurgebieden van Nederland. Je vindt hier de nationale parken De Veluwezoom en De Hoge Veluwe. Met een uitgebreid netwerk aan fiets- en wandelroutes kom je hier zeker aan je trekken. Ga wildspotten met een boswachter of pak een terrasje in de binnenstad van Apeldoorn. Je kinderen doe je geen groter plezier dan een bezoekje aan de Apenheul of Schateiland Zeumeren.