Kamperen bij de boer in Zeeland

  • Kamperen bij boerencampings
  • Campings midden in de natuur
  • Rust en ruimte

Kamperen bij de boer in Zeeland

2 personen
81 campings gevonden
<
1
2
3
4
...
>

In alle rust kamperen bij de boer in Zeeland

Houd jij van ruimte en rust op de camping en verblijf je het liefst in eigen land? Dan is kamperen bij de boer in Zeeland zeker een goed idee. Hier geniet je van een rustig verblijf op het boerenerf terwijl je binnen de kortste keren op het strand staat of een mooie stad in de omgeving bezoekt.

Verblijf op het platteland

Steeds meer mensen kiezen voor kamperen bij de boer en Zeeland is daarvoor een provincie bij uitstek. Hier combineer je de polderlandschappen met prachtige stranden en waai je heerlijk uit. Ondertussen verblijf je midden in een boerenbedrijf en leer je van alles over het boerenleven. Er hangt een gemoedelijke sfeer en er is altijd wel iets te doen. Naast de camping runnen de boer en boerin vaak een campingwinkel, waar je verse producten zoals melk, yoghurt, jam en fruit haalt voor je ontbijt. Daarnaast onderneem je van alles in de buitenlucht. Tevens zijn er voor de kinderen speeltoestellen als een trampoline of skelters aanwezig en kan de boer altijd wel wat hulp gebruiken.

Een boerencamping met of zonder dieren

Kamperen bij de boer in Zeeland kan op verschillende manieren. Houd je van ruimte en rust en wil je genieten van ouderwets kamperen? Dan verblijf je op een landbouwbedrijf of fruitteeltbedrijf, of op een boerderij die niet meer in bedrijf is en waar je in de weilanden op een ruime kampeerplaats staat. Ga je met de kinderen op vakantie en ben je vooral op zoek naar een unieke ervaring tussen de boerderijdieren? Dan verblijf je op een veeteeltbedrijf of een landbouwbedrijf met kleinvee. Hier helpen de kids de boer met het rapen van eieren en het verzorgen en voeren van dieren. En als je geluk hebt, maak je de geboorte van een kalf of lammetje mee.

Steden in de omgeving

Tijdens het kamperen bij de boer in Zeeland is een bezoek aan de omgeving zeker de moeite waard. Hier bezoek je steden als Middelburg, Zierikzee en Goes met historische bezienswaardigheden, pleinen en musea zoals het Zeeuws Museum. Aan de kust bezoek je mooie kustplaatsen als Vlissingen en Zoutelande waar je zwemt, watersporten beoefent of een surfles volgt. Ervaren surfers kunnen natuurlijk direct de golven op.

Meer activiteiten in Zeeland

Voor meer wandel- en fietstochten in de natuur bezoek je gebieden als het nationale park Oosterschelde, de Manteling van Walcheren en de Oostwaterkering in Veere. Ook voor gezinnen is kamperen bij de boer in Zeeland ideaal. Met kinderen bezoek je diverse pretparken, zoals het Arsenaal met piratenpark en zeeaquarium bij Vlissingen en Mini Mundi en reptielenzoo Iguana in Middelburg. Breng een bezoek aan het gebied rondom de Deltawerken en neem met de kinderen een kijkje in Deltapark Neeltje Jans.