Kamperen bij de boer in Overijssel

  • Kamperen bij boerencampings
  • Campings midden in de natuur
  • Rust en ruimte

Kamperen bij de boer in Overijssel

2 personen
34 campings gevonden

Kamperen bij de boer in Overijssel is pure ontspanning

Wil je de drukte van alledag achter je laten en genieten van stilte om je heen? Ga dan kamperen bij de boer in Overijssel. Deze plattelandscampings hebben een beperkt aantal plekken. Dat maakt het contact met de boer en de andere campinggasten laagdrempelig. Sommige boerderijen zijn nog volledig in bedrijf en andere campings bevinden zich op voormalige boerenbedrijven. Eén ding is zeker: het agrarische leven kwam nog nooit zo dichtbij.

Vier je gezinsvakantie op een boerderijcamping in Overijssel

Kamperen bij de boer in Overijssel is een leuke optie voor een vakantie met je gezin. Het kampeerterrein is ruim en op een boerenerf is van alles te beleven. Kinderen hebben volop de ruimte om op avontuur te gaan en kennis te maken met het boerenleven. Kippen voeren of kalfjes aaien; de boer vindt vast wel een leuk klusje voor ze. De sfeer is gemoedelijk op deze kleinschalige campings en ook je medekampeerders houden een oogje in het zeil als je kinderen toch de weg kwijt raken.

Ontdek de afwisselende natuur in deze oostelijke provincie

Beleef Overijssel vanaf het water in het nationale park Weerribben-Wieden. Ontdek de Sallandse Heuvelrug op de fiets of combineer wandelen met een picknick in het Springendal. Ook bij slecht weer is er meer dan voldoende te doen in Overijssel. Bezoek de afwisselende kunstcollectie in Museum de Fundatie in Zwolle of ga met je kinderen naar het indoor speelparadijs in sport- en belevingscentrum De Scheg in Deventer. Deze plek is trouwens niet alleen leuk voor kinderen; je kunt er eveneens naar hartenlust karten en schaatsen.