Vakantiehuizen bij Westkapelle

  • Grootste overzicht van vakantiehuisjes
  • Verschillende soorten huuraccommodaties
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Vakantiehuizen bij Westkapelle

2 personen
0 campings gevonden

Strandvakantie in een vakantiehuis bij Westkapelle

Westkapelle is een populaire vakantiebestemming in het uiterste westen van het Zeeuwse Walcheren. Vanuit een vakantiehuis in Westkapelle wandel je zo naar het brede zandstrand aan de Noordzee. Daarnaast is je vakantiehuis rondom Westkapelle gunstig gelegen ten opzichte van bruisende historische steden als Middelburg en Vlissingen.

De stranden van Westkapelle

Een van de redenen waarom Westkapelle zo'n heerlijke vakantiebestemming is, zijn de prachtige stranden. Jouw vakantiehuis rondom Westkapelle wordt slechts van het strand gescheiden door de brede zandduinen. De kinderen vermaken zich met hun emmertje en schepje terwijl jij ontspant met een goed boek. Er zijn verschillende sfeervolle strandtenten waar je geniet van een lekkere lunch of heerlijk diner. Neem ook zeker een kijkje bij vuurtoren Hoge Licht, die 's nachts van kilometers afstand zichtbaar is. Regelmatig is de 50 meter hoge toren opengesteld voor publiek.

Uitstapjes naar Middelburg en Vlissingen

Middelburg, de hoofdstad van de provincie Zeeland, is zeker een dagtrip waard. Bewonder het middeleeuwse stadhuis, de abdij en de opvallende kerktoren Lange Jan. Een bezoek aan het Zeeuws Museum is aan te raden als je meer wilt weten over de lokale geschiedenis. Met de kinderen bezoek je piratenpark het Arsenaal voor een dag vol avontuur. In het Zeeaquarium bekijk je onder andere haaien en roggen.