Camperplaatsen aan het water

  • Actueel en betrouwbaar
  • Geïnspecteerd door ANWB
  • Beoordeeld door kampeerders

Camperplaatsen aan het water

2 personen
796 campings gevonden
<
1
2
3
4
...
>

Sfeervol kamperen op camperplaatsen aan het water

Stel je voor: iedere ochtend word je wakker met het geluid van een kabbelende rivier of ruisende golven op de achtergrond. Op camperplaatsen aan het water is het mogelijk. Bij ANWB Camping ontdek je de mooiste camperplaatsen, van mediterrane locaties aan de buitenlandse kust tot stille meren in Nederland.

Plezier met de kinderen

Lekker spetteren in het ondiepe water of zandkastelen bouwen op het strand; het kan allemaal op camperplaatsen aan het water. Ga samen met de kinderen op zoek naar kleine krabben en slakjes of verzamel schelpen met de meest uiteenlopende kleuren en vormen. Een potje beachvolleybal maakt de pret compleet op camperplaatsen met een ligging aan het water.

Een actieve vakantie

Wil je de natuur verkennen vanaf camperplaatsen met een ligging aan het water? Wandel langs stille oevers van meren en rivieren, waar kwetterende watervogels een broedplek zoeken. Aan zee geniet je van de frisse lucht en waai je heerlijk uit op een uitgestrekt strand. Trotseer het water met je eigen surfplank, ga avontuurlijk kitesurfen of maak juist een prachtige dagtocht met een zeilboot.