Camperplaatsen in Limburg

  • Bron van inspiratie voor iedere camperaar
  • Overzicht van de mooiste camperplaatsen
  • Uitgebreide informatie

Camperplaatsen in Limburg

Wissen
2 personen
46 campings gevonden

Camperplaatsen in Limburg voor een sfeervolle vakantie

Het bourgondische leven ontdekken en urenlang fietsen over de glooiende heuvels; het kan wanneer je op een van de camperplaatsen in Limburg verblijft. In deze provincie ontdek je de meest uiteenlopende werelden, met historische kastelen, bruisende steden en een rijk natuurlandschap dat constant verandert. Bij ANWB Camping vind je comfortabele en sfeervolle camperplaatsen in de provincie Limburg.

Camperplaatsen voor jong en oud

Talloze campings in Limburg bieden genoeg vermaak voor de kinderen, met een spetterend animatieprogramma of een grote speeltuin om urenlang in te klimmen en te klauteren. Wil je juist de rust van Limburg ervaren? Verblijf dan op een van de natuurcampings met camperplaatsen, waar je niets hoort behalve het ruisen van de bomen en de kwetterende vogels.

Een uniek landschap

Van het bijzondere veenlandschap in nationaal park de Groote Peel tot het kabbelende water in de Maasvallei; in Limburg waan je je bijna in het buitenland. Vooral het verrassende heuvellandschap in het zuiden is een traktatie voor fietsers en wandelaars, met een klim naar de top van de Sint-Pietersberg als letterlijk hoogtepunt. Duik je liever onder de grond? De oude mergelgrotten bij je camperplaats in de provincie Limburg zijn kilometerslange labyrinten onder het glooiende landschap.

Een culturele ontdekkingstocht

Proef niet alleen de typisch Limburgse vlaai, maar ook de rijke cultuur van deze provincie. Vanaf een camperplaats in Limburg bezoek je de eeuwenoude kastelen in de omgeving, zoals het indrukwekkende kasteel Hoensbroek met zijn grote gracht. Duik in de geschiedenis bij de Romeinse Katakomben in Valkenswaard of wandel juist door de imposante gangen van Fort Sint Pieter in Maastricht.