Camperplaatsen in Groningen

  • Bron van inspiratie voor iedere camperaar
  • Overzicht van de mooiste camperplaatsen
  • Uitgebreide informatie

Camperplaatsen in Groningen

2 personen
26 campings gevonden

Geen resultaten gevonden

Er gaat niets boven camperplaatsen in Groningen

Parkeer je camper op een van de camperplaatsen in Groningen om de oude cultuur en prachtige waterlandschappen van deze provincie te verkennen. Vanaf de uitgestrekte stranden kijk je uit over de Waddenzee, waar watervogels en zeehonden zich helemaal op hun plek voelen. Ontdek er de haven van Delfzijl, wandel door het historische centrum van hoofdstad Groningen of ga met de kinderen op bezoek bij Zeehondencentrum Pieterburen.

Camperplaatsen op de mooiste locaties

In het veelzijdige landschap van Groningen vind je een aantal prachtige camperplaatsen, bijvoorbeeld gelegen aan een groot meer. Sommige campings hebben een eigen strand, waar de kinderen lekker pootjebaden of zandkastelen bouwen. Enkele natuurcampings liggen juist midden in de bossen, waar kwetterende vogels je 's ochtends wakker maken. Enkele camperplaatsen liggen prachtig op een statig landgoed, waar je jouw vakantie in stijl doorbrengt. Wil je juist op avontuur in gezellige steden? Verblijf dan op camperplaatsen aan de rand van de stad Groningen, waar natuur en cultuur moeiteloos samenkomen.

Activiteiten voor iedereen

Of je nu stil van de natuur wilt genieten, cultuur wilt snuiven of op pad wilt met de kinderen: vanaf de camperplaatsen in Groningen kan het allemaal. Breng een bezoek aan de hoofdstad, waar de Martinitoren boven het centrum uittorent. Hier duik je in de lokale kunsthistorie bij het Groninger Museum of wandel je juist door de schilderachtige Prinsentuin. De kinderen klimmen en klauteren urenlang bij Familiepark Nienoord, waar ook een leuke kinderboerderij op ze wacht. In nationaal park Lauwersmeer spot je zeearenden tijdens een wandel- of fietstocht over de uitgestrekte weilanden. Vanaf een camperplaats ontdek je alles wat Groningen te bieden heeft.