Campings aan het water in Duitsland

  • Alle ingrediënten voor een verkoelende vakantie
  • Waterpret voor zowel jong als oud
  • Populaire campings, dus reserveer snel

Campings aan het water in Duitsland

2 personen
448 campings gevonden
<
1
2
3
4
...
>

Volop waterplezier op de camping aan het water in Duitsland

Duitsland heeft zwemmeren in het Zwarte Woud en Noord-Duitsland, maar ook meren omgeven door berglandschappen in Beieren in het zuiden. Voor een camping aan het water in Duitsland kun je dus op talloze plekken terecht. Je geniet er volop van waterrecreatie voor een langere of kortere vakantie. Als je op doorreis bent naar het zuiden van Europa, is een zuidelijke camping in Duitsland aan het water ideaal. Op sommige campings mag je zelfs met je caravan aangekoppeld staan. Je geniet van je broodnodige rust en daarna reis je eenvoudig weer verder.

Een kampeerplek aan het water

Als je vakantie pas compleet is met een camping aan het water, haal je in Duitsland je hart op. Bij de uitlopers van de Alpen vind je prachtige meren waar je allerlei watersportmogelijkheden hebt. Dat geldt ook voor het Sauerland, de Eifel en het Zwarte Woud. Ontspan aan het strand, maak een tochtje met de boot of wandel langs de oevers. Ook kinderen kunnen geen genoeg krijgen van spelen bij het water.

Een divers aanbod van Duitse campings aan het water

De Duitse campings aan het water zijn heel divers. Je hebt de keus uit zowel grote als kleine campings. Naast waterrecreatie is er in de omgeving van de verschillende campings genoeg te beleven. Maak bergwandelingen in Beieren, ervaar het vakantiegevoel op de Duitse Waddeneilanden of maak een dagtrip naar een van de vele historische steden die het land rijk is.