Camping Vendée

2 personen
151 campings gevonden
<
1
2
3
4
...
>

Camping in Vendée: genieten aan de Franse westkust

Een camping in Vendée is geschikt voor rustzoekers en gezinnen op zoek naar een ontspannen strandvakantie. Dit departement aan de Franse westkust biedt alle ingrediënten voor een geslaagde vakantie: zon, zee, strand en een groen en afwisselend achterland waar talloze campings zijn gevestigd. ANWB Camping heeft een fraaie selectie aan kampeerlocaties in allerlei soorten en maten samengesteld, waar jong en oud van een onbezorgde vakantie genieten!

Kamperen op maat in Vendée

Zoek je een kleine camping in Vendée, met maximaal 60 plaatsen, waar je van je rust geniet? Of ga je liever naar een ruim opgezet terrein met veel voorzieningen, waar de kinderen alle vrijheid hebben? ANWB Camping heeft allerlei campings op een rij gezet. Ideaal wanneer je op doorreis bent of juist een paar weken op één plek wilt blijven. Verder vind je in het aanbod ook campings die bedoeld zijn voor naturisten en/of waar de hond welkom is. Met de handige zoekfilters op de website kun je je keuze voor de ideale camping makkelijk specificeren. Zo zie je direct of een camping beschutte plaatsen heeft, wat de huurmogelijkheden zijn en of er wifi beschikbaar is.

Waterpret en ander vermaak

De meeste campings in Vendée bieden de mogelijkheid om te zwemmen. Dat is geen overbodige luxe, met temperaturen die 's zomers kunnen oplopen tot zo'n 30 graden. Er is in veel gevallen een zwembad op het terrein zelf, en anders is de zee in de buurt. Verder bieden de meeste campings entertainment voor alle leeftijden: van een enthousiast animatieteam dat elke dag leuke activiteiten organiseert tot sport- en spelmogelijkheden voor kinderen en volwassenen. Wil je tijdens de vakantie je conditie op peil houden, kies dan een van de campinglocaties in Vendée met fitnessfaciliteiten.

Ontdek Vendée

De omgeving in Vendée is schitterend. Het departement staat bekend om zijn zogeheten coulisselandschap, waarin stukken weiland zijn omgeven door heggen. Dit is een prachtige omgeving om te fietsen of te wandelen. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan het natuurgebied Marais Poitevin, dat de bijnaam Groen Venetië heeft. De camping is verder een mooie uitvalsbasis voor uitstapjes met het hele gezin. Bijvoorbeeld naar het attractiepark Le Puy de Fou, waar bijzondere historische voorstellingen worden opgevoerd over de Vikingen, Romeinen of de middeleeuwen. Verder kun je in de charmante badplaats Les Sables-d'Olonne een middagje flaneren langs de boulevard.