Kleine campings Drenthe

  • Camping met <60 staanplaatsen
  • Geniet van rust en ruimte in de natuur
  • Speciaal door de ANWB geselecteerd

Kleine campings Drenthe

Landen
Nederland
X
Regio's
Drenthe
X
Grootte van camping
Klein: < 60 plaatsen
X
Wissen

72 campings gevonden

<
1
2
3
4
>

Kleine campings in Drenthe: rust en ruimte

Ben je op zoek naar rust en vind je het fijn om veel ruimte te hebben op je kampeerplaats? Breng dan eens een ontspannen vakantie door op een kleine camping in Drenthe. Deze campings zijn gemoedelijk en kleinschalig. Een oase van rust voor jong en oud! Pak de koffers alvast maar in en bereid je voor op een onvergetelijke vakantie midden in de natuur. Kijk en vergelijk rustig de 75 campings die wij voor je geselecteerd hebben met behulp van het filter, de ANWB-score en de beoordeling van kampeerders!

Ervaar rust op een Drentse camping

Drenthe is de ideale bestemming om midden in de natuur heerlijk tot rust te komen. Op de kleine campings in Drenthe vind je ruime staanplaatsen en huuraccommodaties voor een geslaagde vakantie. Kleinschalige campings zijn schoon en verzorgd. De eigenaren voelen zich verantwoordelijk voor de kampeerplaatsen en hebben vaak leuke tips voor je om de omgeving te ontdekken. Zet de campingtafel op, klap de kampeerstoel uit en zet de barbecue aan. Nodig andere gasten uit voor een gezellige avond. Aanvallen maar!

Voldoende te doen voor jong en oud

Hoewel er op kleine campings vaak minder veel faciliteiten zijn dan op grote campings, is er voldoende ruimte voor vermaak voor jong en oud. Je leert de medegasten van de camping snel kennen. De kinderen zoeken elkaar op om lekker samen te spelen en de ouders kletsen gezellig bij onder het genot van een goed glas wijn. Dit is het echte buitenleven en dat vier je tenslotte samen! Op bijna alle campings is wifi aanwezig om wanneer je maar wilt online te gaan.

Dagjes uit

Drenthe is een veelzijdige provincie die zich uitstekend leent voor verrassende dagjes uit. Maak een mooie wandeling of fietstocht in de Drentse natuur en geniet… In de pittoreske dorpjes zijn voldoende mogelijkheden om even uit te puffen op een zonnig terras. Heel idyllisch! Wil je een middagje shoppen? Breng dan zeker een bezoekje aan het winkelcentrum van hoofdstad Assen.

  • Sorteer
  • Kaart
  • Filter