Kamperen bij de boer in Groningen

  • Kamperen bij boerencampings
  • Campings midden in de natuur
  • Rust en ruimte

Kamperen bij de boer in Groningen

2 personen
15 campings gevonden
<
1
>

Geniet van veel rust tijdens het kamperen bij de boer in Groningen

Ontsnap je graag aan de dagelijkse hectiek om zo even helemaal tot rust te komen? Dan is kamperen bij de boer in Groningen het ideale vakantie-idee. Terwijl je bij je tent of camper geniet van een goed boek, rennen de kids achter de boer aan richting de stallen of fruitbomen. Leuk en leerzaam dus!

Ontdek het altijd gezellige Groningen

Combineer je rust tijdens kamperen bij de boer in Groningen graag met het bruisende leven uit de stad? Dan mag een bezoek aan de hoofdstad van de provincie niet ontbreken. Je vermaakt je uren tijdens een wandeling door het gezellige centrum en merkt direct de rijke historie van de stad. Beklim de Martinitoren en bekijk mooie kunstwerken in het Groninger Museum. Voor een verfrissend drankje bieden de vele terrassen in de stad uitkomst.

Een dagje wadlopen op de Waddeneilanden

De Wadden beschikken over een van de meest unieke landschappen van Nederland. Mede door eb en vloed veranderen deze continu. Het is een uitdagende en vooral leuke activiteit en de kids leren alles over dit mooie stukje natuur. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan Schiermonnikoog. Je kunt hier niet alleen wadlopen, maar je maakt ook een mooie wandeling langs prachtige molens en kerktorens.