In het Groen campings in Utrecht

  • Campings, Bed & Breakfasts en groepsaccommodaties door heel Europa
  • Altijd middenin ’t groen
  • Ideale bestemming voor een weekend weg, tussenstop of lange vakantie
  • Kwaliteit, kleinschalig, authentiek en gastvrij

In het Groen campings in Utrecht

Wissen
2 personen
8 campings gevonden
<
1
>

Een heerlijke vakantie in eigen land op In het Groen campings in Utrecht

Zoek je tijdens je vakantie in eigen land rust, ruimte en natuur? Dan is kamperen op een van de In het Groen campings in Utrecht je op het lijf geschreven. In het Groen is onderdeel van Vereniging Kampeerboeren (Vekabo). Hoewel niet alle boerderijen bij deze campings nog actief zijn, vind je hier wel gegarandeerd rust en ruimte, authentieke natuur en een landelijke omgeving. Op deze themapagina vind je alle campings in Utrecht die passen bij de insteek van In het Groen.

Groen Utrecht

Utrecht is een schitterende provincie waar je als liefhebber van natuur zeker aan je trekken komt. De Utrechtse Heuvelrug is een officieel nationaal park en is het op een na grootste bosgebied van Nederland. Verblijf je op een van de In het Groen campings in Utrecht, dan mag je een bezoek aan dit natuurgebied niet overslaan. Ook een dagje Gooimeer of een fietstocht door de verstilde polders is de moeite waard.

Een dagje in de stad Utrecht

Een dagje uit naar de stad Utrecht is zeer de moeite waard. Het is een echte studentenstad, maar nog zo veel meer dan dat. Je ziet hier in de grachten en gebouwen nog veel van de middeleeuwen terug. Breng een bezoek aan de Dom, met 112 meter de hoogste kerktoren van de stad. Ben je een liefhebber van moderne en oude kunst, dan vind je alles wat je zoekt in het Centraal Museum en Museum Catharijneconvent.

In het Groen is onderdeel van de vereniging Vekabo. Vekabo staat voor Vereniging Kampeerboeren en heeft onlangs haar naam veranderd naar In het Groen.