Campings op de Veluwe waar honden zijn toegestaan

  • De leukste campings voor jou en je trouwe viervoeter
  • Speciale faciliteiten voor honden
  • Geselecteerd door de ANWB

Campings op de Veluwe waar honden zijn toegestaan

2 personen
107 campings gevonden
<
1
2
3
4
...
>

Met het hele gezin genieten bij een camping op de Veluwe met hond

Is je hond een volwaardig lid van het gezin en hoort hij er zeker bij om je vakantie compleet te maken? Dan bieden campings op de Veluwe met hond een uitkomt. Hier is ook je trouwe viervoeter van harte welkom!

Wat kun je verwachten van een camping op de Veluwe met hond?

Een camping op de Veluwe met hond biedt wat elke andere camping op de Veluwe je biedt: goed onderhouden voorzieningen en de mogelijkheid om dagelijks vers brood te kopen op de camping. Je kiest voor een knusse, kleine camping midden in het groen of voor een grotere camping die meer voorzieningen en ontspanningsmogelijkheden aanbiedt. Maar dan hebben deze campings nog een extra voordeel: ze laten ook honden toe. Dat geldt voor ongeveer de helft van de campings op de Veluwe, dus er is keuze genoeg.

Je vindt campings aan het strand, op het platteland of midden in de natuur. De kinderen vermaken zich opperbest als je kiest voor een grotere camping met een speeltuin en kinderanimatie. Of maak je vakantie extra onvergetelijk en overnacht eens in een glamlodge of beachchalet.

Een onvergetelijke tijd met je hond op de Veluwe

De Veluwe biedt tal van mogelijkheden en uitstapjes die je samen met je hond onderneemt. Met zijn soms woeste natuur vormt de Veluwe een waar wandelparadijs. Op de Hoge Veluwe spot je de ‘big five’ van Nederland: de vos, de das, het ree, het wilde zwijn en het edelhert. Het nationale park de Hoge Veluwe is het mooiste natuurpark van Nederland, met landschappen die variëren van bos tot korstmossteppe en heidelandschap. Als je hond in goede conditie is, overweeg dan zeker een fietstochtje langs de verschillende fietsroutes in deze prachtige regio. Na jullie tochtje genieten jullie samen van een koffie of etentje in een van de vele restaurants die de Veluwe rijk is.

Let wel op dat honden in sommige gebieden aangelijnd moeten blijven, zodat ze geen dreiging kunnen vormen voor de (soms bedreigde) diersoorten. Check dit zeker even voordat je op pad gaat, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.