Groene campings in Zeeland

  • Rust, ruimte en veel privacy
  • Geen animatieteams, stacaravans of kantines
  • Aandacht voor natuurbeleving, duurzaamheid en cultuurhistorie
  • (Let op geen USP maar losse tekst) Natuurkampeerkaart verplicht

Groene campings in Zeeland

2 personen
3 campings gevonden
<
1
>

Kamperen in de natuur op een groene camping in Zeeland

Steeds meer mensen weten een groene camping in Zeeland te vinden. En dat is helemaal niet zo vreemd. Je geniet hier vooral van veel rust en privacy, maar je staat binnen een relatief korte tijd ook bij verschillende toeristische trekpleisters. Of je nu gaat voor gezellige terrasjes of rustige kilometerslange stranden; het is allemaal mogelijk in deze provincie.

Breng een bezoek aan het altijd gezellige Middelburg

Middelburg is een van de bekendste steden die je vanuit de groene camping in Zeeland kunt bezoeken. Wandel over de prachtige Markt, leer alles over de geschiedenis in het Zeeuws Museum en maak leuke vakantiefoto’s bij de Kuiperspoort en de Vleeshal. Uiteraard zijn er ook tal van leuke terrasjes te vinden, waar je je kids trakteert op een welverdiend glas ijskoude ranja.

Prachtige wandelingen door de natuur en door de stad

Waar je ook verblijft in de provincie; je kampeert altijd op relatief korte afstand van de stad en natuur. Trek er met het gezin een dagje op uit en bezoek bijvoorbeeld Het Zwin in Cadzand, maak een stadswandeling door Hulst en waai uit op Walcheren en de Bloemdijken in Zuid-Beveland. Even relaxen? Dat doe je natuurlijk op de groene camping in Zeeland.