Camping Piemonte

62 campings, vul je reisgegevens in om het aanbod te zien

Calendar
Aankomst

-

Vertrek

-

Guests

Camping Piemonte

Geselecteerde Campings

Continental Camping Village
Favorieten
Continental Camping Village

Italië / Piemonte / Verbania

ANWB Camping LogoInspectie

4.1Erg goed(38Recensies)

Alle 62 campings bekijken
  • Populaire regio's
  • Populaire plaatsen
  • Toeristische regio's
  • Inspiratie

Camping Piemonte

Direct boekbaar
Future is Nature
Favorieten
Future is Nature

Italië / Piemonte

4.0Erg goed(4Recensies)

Honden toegestaanInternet

Standplaatsen (25)

Huuraccommodaties (17)

Direct boekbaar
Natural Camping Macugnaga
Favorieten
CKE discount
Alle 62 Campings
Alle 62 Campings

Feiten over de camping

Aantal campings62
Beoordelingen van campings513
Ø beoordelingen3.7

Populaire campings

1
Comfort Camping Tenuta Squaneto
Actieve vakantie in de natuur op Comfort Camping Tenuta Squaneto Een kabbelend riviertje, uitzicht op glooiende bergen en talloze hoge bomen om je heen: je beleeft het op Comfort Camping Tenuta Squan… Camping profielpagina

Glamping

Bekijk alle campings

Kleine en charmante campings

Bekijk alle campings

Kampeervakantie in een stacaravan

Populaire voorzieningen

WiFi

Internet

Grocery

Supermarkt

Restaurant

Restaurant

Bakery

Broodservice of bakkerij

Wellness

Wellness

Bathing Possibility

Mogelijkheid tot baden

Sanitary Facilities

Sanitaire voorzieningen zeer goed

Washing Machine

Wasmachine

Playground

Speeltuin

Best beoordeelde campings

About Us

Het ANWB-team

Future is Nature
Future is Nature

Kamperen in Piemonte trekt recreatiezoekers aan met adembenemende bergen, de schilderachtige Povlakte en een heuvelachtig landschap met wijngaarden. De regio ligt in het noordwesten van Italië en biedt campings met een zwembad, comfortabele faciliteiten en kamperen met een kind. Gezinnen profiteren van diverse buitenactiviteiten, een animatieprogramma, speeltuinen en een miniclub voor kinderen.

Camping Piemonte

Piemonte betekent 'aan de voet van de berg'. Daar is geen woord van onwaar, want de regio grenst aan de https://www.anwbcamping.nl/frankrijk/provence-alpen-cote-d-azur Campings in de Franse Alpen en Zwitserse Alpen. Vanaf de camping in Piemonte bent u dan ook razendsnel in de bergen, waar u urenlang kunt wandelen door fabelachtige natuur. Een ander groot voordeel van een verblijf op de camping in Piemonte is de nabijheid van het populaire https://www.anwbcamping.nl/italie/lago-maggiore Campings aan het Lago Maggiore. Kampeerders kunnen in deze streek in het noorden van Italië dan ook kiezen uit totaal verschillende werelden. En dat Piemonte samen met https://www.anwbcamping.nl/italie/toscane Campings in Toscane beschouwd wordt als de beste wijnstreek in Italië is mooi meegenomen.

Camping in Piemonte, genieten aan de voet van de Alpen

Niet te missen vanaf de camping in Piemonte is het ‘Parco Nazionale Gran Paradiso’. Dit oudste nationale park van https://www.anwbcamping.nl/italie Campings in Italië heeft een piek van 4061 meter en is uitstekend geschikt voor lange bergwandelingen. Maar ook voor cultuur zit u goed op de camping in Piemonte. Hoofdstad Turijn bezit over een centrum vol prachtige paleizen, kerken en musea. Bekijk hier barokke gebouwen als het Palazzo Madama en de kerk van San Lorenzo. En met de bijnaam ‘Bourgondië van Italië’ weet u dat het met het eten en drinken wel goed zit tijdens uw vakantie op de camping in Piemonte.

Weer

Het gematigde Noord-Italiaanse klimaat nodigt uit tot kamperen in Piemonte. In de zomer bereikt de gemiddelde temperatuur 29 graden Celsius, wat perfect is om te zwemmen in het meer en voor uitstapjes met het hele gezin. Volop zon lonkt voor buitenactiviteiten zoals wandelen, fietsen en watersporten.

Zelfs in het laagseizoen is het weer aangenaam en perfect voor culturele uitstapjes naar de stad of excursies naar de wijnbergen. Actieve sportliefhebbers kunnen hun hart ophalen met canyoning, mountainbiken of paragliding in de Alpen. In de winter kan het daarentegen vriezen. Een verblijf op de camping is daarom aan te bevelen van april tot oktober.